gourmet - февруари 2009

В столичния клуб Маскара ви очаква безкраен купон с екзотични коктейли, танци и шоколадови подаръци – изненади. Нощта на Св. Валентин се организира съвместно с Totally Erected и е под наслов Love is all around. За купонджии, бохеми, за открилите вече, но и за търсещите любов.

Елка Влаховска 23 February 2009

 

Купон до зори

В столичния клуб Маскара ви очаква безкраен купон с екзотични коктейли, танци и шоколадови подаръци – изненади. Нощта на Св. Валентин се организира съвместно с Totally Erected и е под наслов Love is all around. За купонджии, бохеми, за открилите вече, но и за търсещите любов.

 

Животът е сладък с Шоколадова къща Valentino

Десетки шоколадови и бадемови фигурки, които можете да опаковате в ефектни кошнички, кутийки-сърца или мини-сандъчета, ви очакват в магазините от веригата. Майсторите от Валентино Шоколатие са забъркали възхитителни комбинации от шоколад, сметана, плодове, карамел и ликьори във форма на сърца, наред с класическите пралини.
www.chocolatehouse-bg.com


И със сладкарници Lucky

Добре познатите виенски сладкарници Lucky са подготвили специални изненади за празника. Шоколадовите изкушения носят послания за любов и се топят в устата така нежно, както възлюбеният ще се разтопи в ръцете ви. 
www.luckybg.com


Романтика а-ла-карт

С четиристепенно гурме меню и комплимент чаша вино ще посрещнат гостите си за Св. Валентин ресторантите във веригата хотели FPI Hotels&Resorts. По желание влюбените могат да си резервират и стая за нощувка с късно освобождаване на другия ден на преференциални цени. Препоръчвам ви La Terrazza di Serdica, където шеф Ивайло Рангелов ще ви поглези с филе от сьомга и свежи салати, гъши дроб и супа от целина, трюфели и пяна от пармезан, както и с младо телешко в сос от червено вино и неустоими десерти.
www.fpihotels.com


Опиянени от любов

Мерло Todoroff Gallery, реколта 2006 е избор, с който няма да сгрешите на празника. Подходящо е и за влюбените, и за ценителите на червеното вино. Многопластовият интензивен аромат разгръща постепенно богатата си гама от плодове и подправки с открояващ се добре дозиран дъб. Специалистите препоръчват да го консумирате с печено агнешко бутче с тиквички и моркови или със стек от риба меч с джинджифил.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР