зарязала дъг рейнхарт преди две седмици

Тази седмица няколко пъти се появяваше новината, че Парис Хилтън е зарязала гаджето си, после тя се появяваше и я опровергаваше, но ето, че най-накрая се оказа истина. Нейният агент обяви в официално изявление: „Връзката между Парис и Дъг приключи. Тя скъса с него преди около две седмици“. Друг източник твърди, че двамата не са се виждали повече от месец и причината за раздялата била сериозна.

16 April 2010

Тази седмица няколко пъти се появяваше новината, че Парис Хилтън е зарязала гаджето си, после тя се появяваше и я опровергаваше, но ето, че най-накрая се оказа истина. Нейният агент обяви в официално изявление: „Връзката между Парис и Дъг приключи. Тя скъса с него преди около две седмици“.

 

Друг източник твърди, че двамата не са се виждали повече от месец и причината за раздялата била сериозна. Богатата наследничка разбрала, че Рейнхарт само я използва, за да стане известен. Той много държал тя да се появи в новото му риалити шоу, за да вдигне рейтингите му и тя се ядосала. Сега той се опитвал да си я върне обратно, но Хилтън не би му простила след този гаф.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР