най-после видя дъщеря си

Джъд Лоу видя пет-месечната си дъщеря София за първи път тази седмица. Актьорът от „Шерлок Холмс“ е постигнал споразумение с майката на момиченцето Саманта Бърк за начина, по който тя бъде отглеждана и за финансовите му задължения.

01 March 2010

Джъд Лоу видя пет-месечната си дъщеря София за първи път тази седмица. Актьорът от „Шерлок Холмс“ е постигнал споразумение с майката на момиченцето Саманта Бърк за начина, по който тя бъде отглеждана и за финансовите му задължения. „Джъд беше доста нервен. Бременността не беше планирана, но той иска да постъпи правилно,“ сподели негов приятел. „Това не е нещо, което може да се скрие. В момента, в който София започне да използва интернет, веднага ще разбере кой е баща й.“

Моделката Саманта Бърк е забременяла през декември 2008 г., когато срещнала актьора в някакъв бар. Двамата прекарали само една нощ заедно, поради което Лоу дълго време отричаше бащинството си. Той вече има три деца от бившата си съпруга Сейди Фрост.

В момента Джъд излиза отново в бившата си годеница Сиена Милър. Двамата се разделиха през ноември 2006 след като тя разкри любовната му афера с бавачката на децата.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР