ще осинови дете от хаити

Анджелина Джоли планира да осинови дете от Хаити. Тази седмица актрисата посети страната, пострадала след тежкото земетресение. Тя успя да се срещне и с президента на Доминиканската република Леонел Фернандес, с който е обсъдила възможността да осинови някое от децата, останали без родители.

11 February 2010

Анджелина Джоли планира да осинови дете от Хаити. Тази седмица актрисата посети страната, пострадала след тежкото земетресение. Тя успя да се срещне и с президента на Доминиканската република Леонел Фернандес, с който е обсъдила възможността да осинови някое от децата, останали без родители. Джоли, която е посланик на добра воля към ООН, е посетила също и местна болница. Там тя е разисквала с лекарите какви помощи са необходими за възстановяването на Хаити. Анджелина Джоли и Брат Пит бяха едни от първите известни личности, които направиха дарение за пострадалите – 1 милион долара.

Двамата имат три биологични и три осиновени деца – Мадокс (от Камбоджа), Захара (от Етиопия) и Пакс (от Виетнам). Наскоро актрисата заяви в свое интервю, че не е искала да има собствени деца, преди да срещне Пит.  "Преди да го срещна... не исках да забременявам. Винаги съм искала да осиновя дете, но никога не съм имала желание да изживея биологично майчинство. Той ме убеди да опитам."

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР