Пуйка по руска рецепта за Коледа

Кухнята на „Gulliver“ e фюжън, както подхожда на пътешественическото му име, с акцент върху телешкото от Ирландия.

Адриана Попова 19 December 2013

Фотография Марин Каравелов
В новия ресторант „Gulliver“ може да посрещнете Коледа с пуйка с кестени и кисело зеле по руска рецепта, баница с парени кори и рикота, терин от смилянски боб, пастет от орехи и чесън, тиквеник, сушени сливи в палто от шоколад и като комплимент от заведението – домашен ликьор от зелени орехи и печени орехи. На Нова година, освен вкусна храна, ще има клоун и раздаващ подаръци Дядо Мраз, а музиката ще осигурява диджей. Декорацията на масите пристига специално от Франция.
Кухнята на „Gulliver“ e фюжън, както подхожда на пътешественическото му име, с акцент върху телешкото от Ирландия. В ястията се използва и една истинска рядкост – единственото бг зелено сирене от Черни Вит. Месото и зеленчуците се пекат на специално барбекю – хоспер, което придава незаменим натурален вкус. От собственика на сладкарници „Теа“. София, ул. „Аксаков“ 14, тел. 0885 111 180.

 

1 КОМЕНТАР
1
Neli
20 December 2013, 14:07

Звучи много вкусно... Ще се пробва!

ТВОЯТ КОМЕНТАР