Две Еви на 15

Ева Златева и Ева Витанова са родени в годината и в сезона, в които се е раждала и EVA

Лилия Илиева 24 November 2013

Времето минава неусетно. Стича се във фунията между заспиването и събуждането. Стопява се, докато работиш, обичаш, смееш се, тъжиш, празнуваш и твориш. Докато търсиш и намираш отговори, срещаш или отминаваш хората по пътя си. Докато вдишваш и издишваш. Вървиш или тичаш и даже не помниш какво се случи миналото лято. Един ден поглеждаш децата си и разбираш, че са отлетели 5, 10, 15 години. Малките са пораснали. Материализирали са отминалото време и любовта, която си им дал. И младостта ти е преляла в тяхната. И разбираш, че най-красивото мерило за времето и за любовта е именно това, което си сътворил.

Ева Златева и Ева Витанова са родени в годината и в сезона, в които се е раждала и EVA. Разказахме ви за тях в 100-ия юбилеен брой. Те бяха на осем. Потърсих-ме ги отново, за да видим какво се е случило и какво се случва с тях сега.

Ева Златева от София
Висока е около 1,70 м. Слабичка и красива, със златна дълга до кръста коса, прорачно бяла кожа и светлосини очи. Не е от приказливите. Учи френски и испански във Френската гимназия. Говори английски. И въобще обича да учи езици, да рисува. Прави оригами. Запалена е по квилинг (изработване на картини с навити хартиени лентички). Братята й впрочем се казват Серафим и Север. А Ева харесва Джони Деп. В момента чете „Реликвите на смъртта“ - романтична сага за ангели и демони. И много си мечтае да пътува – в Австралия със сигурност, в Лондон, в Париж, навсякъде. Това със сигурност й предстои.

Ева Витанова от Монтана
Разкошни тъмни букли се спускат по раменете й, но тя редовно ги изправя с преса и иска да ги укроти. Ева обожава сладко и е запалена по баскетбол. Учи в природо-математическата гимназия в Монтана с профил информатика. Математиката е нейната сила. Също обича да рисува, мечтае да стане моден дизайнер. Любимата й група е One Direction, любимата актриса – Мерил Стрийп. Признава смутено, че няма гадже. Но ако има, може би тайно мечтае да е като Едуард от „Здрач“. Дали е така – знае единствено нейният дневник. Но ние го подозираме, защото тя много харесва романтичната вампирска сага.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР