Порно актьорът Алекс Ломски

Най-еротичната част от жената е високият ток

Адриана Попова 08 October 2013

Най-еротичната част от жената е високият ток

В миналото на Алекс Ломски има нещо тъмно. Или скандално. Или интересно и вълнуващо. Зависи от гледната точка. Той е порноактьор. Преди това е бил стриптийзьор. Във филмите за възрастни влиза покрай жена си – руската танцьорка с екзотичното име Еделвайс, която беше първата изгонена от VIP Brother.


Живее между Рим и София, през последните две години повече в София. Отдалеч може да мине за романтик с уменията си да прави спагети след секс и да глади идеално ризи „Черути“. Отблизо чарът му е леко натрапчив. Твърди, че знае как да променя структурата на виното и уискито, след което хората се замайвали и падали наляво(?!). Допирайки се до вас, можел да изкопира химията ви, което ще ви накара да се влюбите в него. Ето такъв ексцентрик е мъжът, който дължи артистичния си псевдоним на родния си Лом. Журналистът Иво Тодоров подготвя документален филм за него.
В момента Алекс прави психологически тренинги за мъже заедно със сексоложката Наталия Кобилкина.

Кои са най-честите въпроси, които ти задават на тренингите?
Повечето мъже биха стигнали до секса, без да се запознават, но не се получава винаги. Затова най-честите въпроси са за първоначалната комуникация. Мъжете изпитват страх от хубавите жени, не знаят как да си поискат. Казвам им, че ако не опитат, няма как да разберат дали ще им се получи. И след като минат курсовете, обикновено им се получава. На третия ден имаме тренинг в реална обстановка с напълно непознати жени без право на избор. Всеки отива и се запознава с първата, която срещне. На улицата. Може майки с деца. Случвало се е после тя да не го пуска. Държи му ръката. Жените обичат да им се обръща внимание.

В секса какви са проблемите?
Най-често преждевременна еякулация. По правило е от липса на увереност. Имам наблюдение, че по-неуверените мъже и по-ревнивите свършват по-бързо. Защото това е моментът, в който изпускат контрола.

А какви са проблемите при порноактьорите?
Те нямат проблеми със секса, а и да имат – разрешават се с монтаж. Една сцена се снима 3 часа, за да се покажат 7-8 минути. Все едно да питаме какви са проблемите на Брад Пит. Ще снимат дубли, докато се получи.

Алекс, ти вече не се снимаш в порнофилми.
О, да, отдавна. До 2007 г. се занимавах. Но е достатъчно, за да си говорим сега. Всичко започна покрай жена ми. В Италия. Влязохме в едно кино в центъра на Рим, Blue Moon, в което прожектират порнофилми. В паузите момичета правят стриптийз. Докато гледахме, жена ми каза: аз това мога да го направя по-добре. Моята реакция беше: така ли, искаш ли да опи-таме? И оттам се започна. Взеха я веднага, в Русия 10 години е учила танци. 

Още ли си женен?
(Показва халката.) Аз съм от малкото, които си носят халката. Мои приятели обясняват, че това привличало повече. Други – че това пази. На мен не ми пречи.

И как от еротичните танци попаднахте в порнобизнеса?
На жена ми й дадоха малка роля в кинофилм, но на рекламния плакат бяха поставили нея. Прецениха, че тя е лицето, което ще продаде филма. Оттам започнаха да валят предложения от телевизии. Ако в 60-милионна държава те разлепят по билбордовете, за минути ставаш известен. Тя беше 7 пъти гост на едно шоу в Канал 5, телевизията на Берлускони. През 2004-а дойде предложение от порнопродукция. Решихме в първия филм да бъдем заедно. Но с различни партньори. Счита се, че ако си партнират съпрузи, няма да е толкова интересно.

Какъв беше сюжетът на първия филм?
Филмът се казваше „Белисима“, все едно на български „Хубависима“. Жена ми играеше прелъстителка. Аз бях барман. 30 души персонал. Кранове. Тедикам. Изкуствен дъжд. Всичко е сериозно. Освен ако не чакаш края да видиш дали ще се оженят младите. Досега обаче не съм срещал човек, който да е гледал такъв филм до края.

Ти до коя сцена гледаш?
По принцип не гледам филми, защото ме разконцентрират. И защото знам, че героите няма да се оженят накрая.

В колко филма си се снимал?
В три. Ти се снимаш в три филма, но от тях вземат сцени и ги слагат в други филми. Имат право, по договор. Така може да се окажеш в 10 или 20 филма.

Рецепта, за да си във форма?
Да не правиш секс преди това. Един актьор може да се използва само веднъж на ден.

Притесняваше ли се, докато те снимаха?
Има известна сценична треска. Стоят 30 души и те гледат.

Откъде бяха другите актьори във филма?
Унгарци, италианци. Унгарците са известни в този бизнес. В Будапеща има цели квартали, в които снимат само такива филми. Според мен от това се издържа цялата държава. 80% от продукцията на европейския и американския пазар се снима в Будапеща и Прага. Влизат живи пари в държавата и политиците не ги закачат.  А в България е забранено. То и в Италия не е разрешено да се снимат самите сцени – заради папата. Затова ги снимат в Унгария.

Имал ли си някакви табута?
Участие в гейфилми. В едно предаване ме попитаха: „От толкова жени не ти ли е писнало? Да не минеш на другия бряг?“ Гинеколог гей виждали ли сте? Аз лично не познавам. Това си е трайна ориентация.

Правил ли си домашно порно?
Естествено. Това е първото нещо, което снима човек, като си купи камера.

Би ли показал порнофилмите на децата си?
Дали ще им ги дадеш, или не – най-вероятно ще ги намерят. Не се замислям. Но филмите държа в библиотеката в хола, до една книга по приложна психология.

Има ли мода във филмите за възрастни?
Сигурно. По мое време жените не трябваше да са избръснати целите. Защото не е секси. Сега се е наложило друго. Исках да снимам черно-бяла сесия, аз съм и фотограф. Търсех момичета, които да участват в този проект неизбръснати. И не намерих. Преди 10 години щях да намеря много. Преди 20 – още повече. Ето вече е направен първият 3D порнофилм в Китай. Не знам как ще реагирам, когато актьорът тръгне срещу мен с...

Коя е любимата ти поза?
Има една, която преподавам в курсовете. 99% от жените получават оргазъм при нея. Ползват се скрити сантиметри, поне още 2-3, които повечето мъже не знаят как да извадят. Няма обаче как да я патентовам.

Коя е най-еротичната част от жената?
Високият ток.

Размерът има ли значение?
Има. Моето значение е 22 см.

Били сте близки с Чичолина.
С мъжа й, Рикардо Скики, краля на тази индустрия. Той е създал Чичолина. И се предложи като мениджър на жена ми. Когато за първи път видях Чичолина, ме впечатли с това колко е спокойна, уверена. Не ми е била идол за красота, но има невероятна сила и магнетизъм. Тя знае коя е. Сега е пенсионер с 4 хил.евро пенсия като бивш депутат.

Каква е диетата ти за кондиция?
Макдоналдс. Аз действително ям много Макдоналдс. Обикновено го правя късно вечерта. С това отслабвам и се лекувам. Организмът свиква да преработва едно и също нещо в определен час и го преработва по-добре. С един приятел се майтапим какво ще избере един истински мъж – секс или Макдоналдс. Макдоналдс, естествено. Сексът не е кой знае какво, може да си разочарован. Макдоналдс винаги е един и същ и винаги е вкусен. Мисля, че има натриев глутамат вътре. От него мозъкът работи по-бързо.

Всички полезни храни ли си изхвърлил?
От салата и плодове напълнявам, жена ми също. Ние не сме тревопасни. Доминиращ вид сме, защото ядем месо. Кои са по-красиви: хищниците или жертвите? Забелязал съм, че мъжете, които ядат месо, привличат повече жени. Може би заради тестостерона. Хищникът винаги е по-красив, по-бърз и по-умен от жертвата. Сравни една крава и един лъв.

Откъде са ти тези мускули, не са само от Макдоналдс, нали?
Повече от 12 г. не съм вдигал нищо по-тежко от женски крака. Мускулите са ми останали от детската градина и казармата. От секс. По мое време нямаше препарати. Или бяха суперскъпи. Една кутия протеин за седмица струваше две заплати. Само с печени пилета и кисели млека се поддържах, българските диети. А сега момчетата се помпат с химия и като спрат да тренират, се отпускат. Лошото е, когато се вманиачиш. Това не трябва да ям, онова... и накрая изпиеш литър уиски. Един приятел ме майтапи, че няма да се разложа, щото целият съм химия. Принципът е да ядеш каквото искаш, защото всичко друго е някаква политика, за да се печелят пари.


Порното VS Реалността

Порното
- порнопенис – 15-23 см
- 100% епилиран
- вагина като кайсия
- веднага готови за секс
- проникването е достатъчно за оргазъм

Реалността
- 13-18 см в действителност
- 65% от жените и 85% от мъжете са частично или никак епилирани
- разнообразие от форми и размери (авокадо, ягода, папая)
- 10-12 мин. увертюра поне
- на 71% от реалните жени това не им стига

В действителност:
Само 11,5 % от жените са правили секс с жена.
Само 40% са пробвали анален секс.
По-малко от 20% от реалните жени позволяват на мъжа да се изпразва върху лицето им.
Само 30% гълтат сперма при орален секс.
Само 20% са правили тройка.
40% са опитвали връзване в леглото.
2 КОМЕНТАРА
2
Alisa
15 October 2017, 22:50

Този чичка ще се окаже голям еб...ч,по тъпо нещо не бях чела

1
Ani
25 May 2014, 14:33

За първи път чета толкова тъпо интервю!

ТВОЯТ КОМЕНТАР