отчаяни съпруги

Лятото на 2008-а поднесе няколко пикантни любовни клюки със скандален привкус...

29 July 2008

Лятото на 2008-а поднесе няколко пикантни любовни клюки със скандален привкус...

Светската мълва приписа нежна връзка на известния бизнесмен
 


Краси Гергов и красивата Деница

от предаването „Цветно“ на БНТ. Наскоро наш репортер ги видя на „Витошка“, хванати за ръка, така че вероятно слухът ще излезе верен. Всъщност има хора, които твърдят, че на сватбата на продуцента Нико Тупарев Гергов публично обявил връзката си с „цветното“ момиче, почти на годините на дъщеря му. Слуховете още твърдят, че Деница е бременна от доста по-възрастния от нея любовник и че вече е в 5-ти месец, което означава, че двамата са решили да се сдобият с наследник. Потърсихме бъдещата майка за коментар, но тя категорично отказа да каже каквото и да било за себе си. Говори се, че в момента законната съпруга на Гергов Румяна е в Лондон. Дали вече знае, че мъжът й има младо бременно гадже и дали това ще е повод за развод, времето ще покаже.


Междувременно плъзнаха приказки, че Деница изневерява на любовника си с оператора Светлозар, стажант в БНТ, и от време на време нощува в дома му.


Завистливи колеги сплетничат, че криела връзката си с младия мъж, за да не изхвръкне бързо от „Цветно“ и да не бъде принудена да връща скъпите бижута и телефона „Верту“, подаръци от рекламния бос. Други пък припомнят, че малко преди това екс-любимка на Гергов - Вили Сечкова, го разкара заради Сашо Сталийски. „Сашо е по-красив, по-щедър и не крие връзката си с мен”, заявила тя пред приятелки.


Клюката раздели българския национал Валери Божинов и фолк певицата Алисия...

Подозрението тръгна от изказване в медиите на русата фурия, която миналата година роди син на футболиста, че връзката им не е блестяща и двамата “със сигурност имаме проблеми”. Жълтата преса веднага наля масло в огъня, като добави, че Валери бил забелязан да се среща с плеймейтката Златка Райкова. “Няма криза в отношенията ни - отсече той. - Алисия ми има доверие и няма нищо против да излизам с приятели.“


Наскоро мис Плеймейт 2007 обаче заяви пред медиите, че се е влюбила лудо, но пази в тайна самоличността на любимия си. Блондинката призна само, че заради тайнствения мъж е решила да зареже стария си приятел Красимир, прочул се най-вече с великото си търпение към палавите й прояви.


Във „Вечерното шоу на Азис” Божинов отвърна на удара. Той категорично отрече слуховете, че се разделя с Алисия заради Златка. Футболният секс символ се закле, че дори не познава сексапилната хубавица. Когато излизал с приятели по заведения, не се интересувал от момичетата на масата и ако някога Златка е била в компанията му, не значи, че е спал с нея. Пред камерата Божинов показа годежния си пръстен, символ на любовта му с Алисия. Като доказателство, че всичко между тях е наред, той съобщи, че скоро двамата ще вдигнат сватба и макар че запази датата в тайна, ангажира Азис да пее на тържеството. Валери още си призна, че „Алисия е най-красивата жена на света, така че не мога да не я ревнувам.” Двойката живее в Англия в къща на стойност 2,3 млн. евро с няколко спални, 2 хола и 2 кухни. А  дворът бил толкова голям, че можело Валери да тренира в него. Имало персонал, който се грижи за домакинството. За готвенето и за гледането на детето обаче Божинов не се доверявал на човек извън неговото или на Алисия семейство. Затова двете баби се редували да ходят в Англия да им помагат.

... и събра

 

Иван Лечев и бек вокалистката на Акага Жени

Кризата на 50-те не подмина китариста на ФСБ. Дългокосият музикант официално афишира връзката си с младата певица Жени Александрова, която също като него беше ангажирана в бенда на „Мюзик айдъл”. Моралисти се възмутиха от сериозната разлика във възрастта им - наскоро Лечев стана на 52, а Жени е едва на 28. Най-скандалното обаче е, че Лечев е женен и че доста след началото на забежката му съпругата му дори не подозираше за нея. Още повече че доскоро рокаджията говореше за прекрасни отношения с жена си Велина, шефка на маркетинговия отдел на Би Ти Ви. Между другото, тя в последните години го уреди да прави музиката за всички рекламни заставки в телевизията и му издейства назначение в „Мюзик айдъл”. А Лечев й се отблагодари, като завъртя нова любов. Все пак очевидно има угризения. „Чудя се как да кажа на жена си“, споделил китаристът пред свой приятел. Явно вече го е направил, защото в последния месец двамата с Жени се появяват навсякъде заедно.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР