Халки с пръстови отпечатаци за Крика и Нина от "Елит"

Сценаристката на светското предаване на БНТ и един от най-силните мъже у нас събраха всичките си роднини, приятели и колеги за най-дълго отлаганата венчавка.

08 July 2007

Светското списание „Кой" докладва: брачни халки с пръстов отпечатък направиха бижутерите на галерия SSG (Sea of Silver and Gold) по специална поръчка за сватбата на Нина от „Елит" и Митьо Крика. Сценаристката на светското предаване на БНТ и един от най-силните мъже у нас събраха всичките си роднини, приятели и колеги в модния комплекс „Макси" в София за най-дълго отлаганата венчавка. Всъщност причина за окончателното решение на младите бил кумът Георги Георгиев, шеф на националната волейболна лига, който загубил търпение преди няколко месеца, тропнал по масата и отсякъл - сега или никога. 

Преди година булката за първи път оправда колебанието си с мотива, че чака от годеника черен диамант, за да каже „да". Така постъпвали емирите с любимата си жена. В крайна сметка той се отчете с бял скъпоценен камък, но пък й спретна посрещане с камери и падане на колене на софийското летище след миналогодишния кинофестивал в Кан. Година по-късно, на 17 юни, Нина и Митко се свързаха „завинаги, докато смъртта ни раздели".

Златната рокля на булката изработи модната дизайнерка София Борисова по проект на самата Нина - с дълга цепка отпред и изрязано сърце на гърба. Седмица преди голямото събитие КОЙ проследи булката на една от малкото проби в ателието на къща „Романтика", където обличането на булката приличаше на весело парти ала „Сексът и градът".

Съвсем в холивудски стил младоженците пристигнаха с огромния открит джип на Крика, венчаха се на мястото на купона и разрязаха пететажна торта. В ролята на церемониалмайстор влезе водещият на „Треска за злато" Иво Танев. Възпитаникът на Консерваторията изпълни огромното заведение с мощния си глас и доказа, че операта май е загубила доста от избора му да се занимава с шоу бизнес. Малко преди полунощ пък във веселбата се включи и ансамбъл „Българе".

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР