Един размер по-малко с Liposonix

“По-стройна веднага, без липосукция и рискове.“ Звучи като фантастика, но e истина благодарение на hi-tech чудото Liposonix.

Василена Цанова 07 November 2012


“По-стройна веднага, без липосукция и рискове.“ Звучи като фантастика, но e истина благодарение на hi-tech чудото Liposonix. Ултразвуковата корекция на фигурата унищожава по, забележи, неинвазивен път упоритите натрупвания в проблемните зони (паласки, корем, ханш, вътрешна и външна част на бедрата). След като кожата се разграфи на сектори, се обработва с накрайник. Излъчваният високоинтензивен фокусиран ултразвук „стреля“ на дълбочина 1,3 см, загрявайки мастните клетки до 56°. Както се досещаш, концентрираната енергия направо ги „разтапя“, убивайки ги за секунда. Ефектът – намалена обиколка с 2,5 до 8 см, или поне размер по-малко, е видим след 2-3 месеца. Толкова е нужно на организма да елиминира остатъците от разпада на мазнините. Има обаче две „но“-та. Твоят ИТМ (Индекс на телесната маса) трябва да е под 30 и подкожните мазнини в зоната на третиране да са над 2,5 см. С Liposonix няма толкова да отслабнеш, колкото ще се шейпнеш и стегнеш, а паласките и другите „прелести“ никога не се завръщат.

Beauty Systems, София, ж. к. Манастирски ливади, ул. Лъвски рид No14, блок 7, тел. 02/973 33 86, 0888 735 595, www.liposlim.bg


ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР