Диана Любенова: Живея за момента, но не съм жена за една нощ

Колко жени познавате, които са се събличали чисто голи в района между Президентството и Министерския съвет и са подкарвали такси? После в същия вид са заставали пред машина в шивашки цех, а след това са оправяли прическата на клиентка във фризьорски салон отново както майка ги е родила? Аз се сещам само за една.

Рослава Куманова 21 August 2004

Тя се казва Дияна Любенова и е актриса. А въпросните голи снимки ги направи за рекламата на предаването "Секс игри, ах", което води всеки понеделник и четвъртък по телевизия "Евроком".

Това не е първата тв рубрика, в която е замесено името на Дияна. Навремето тя водеше около година скандалното "Нощен магазин" по "7 дни". В момента актрисата играе в постановката на Ивайло Христов "Нощен квартет" във Военния театър. Освен това се снима и в сериала "Морска сол" на Маги Халваджиян, който ще тръгне по Нова телевизия. В актива на Дияна Любенова е и фотосесия за "Плейбой".

Срещаме се в Борисовата градина. Дияна е с екстравагантна шоколадова блуза с половин гръб и ефирна къса пола. През цялото време не сваля едни невероятни тъмни очила "Роберто Кавали". Много спокойно отговаря на моите т. нар. секс въпроси. Не мога да не отбележа, че мъжката й къса прическа й отива. Тя е една наистина много красива жена.

Кога го направи за първи път?

На 17 години. Беше за първи и единствен път с този човека. Честно казано, тогава си казах: Абе, какво толкова му харесват хората на този секс? Може би година след това осъзнато започнах да правя секс. Първият акт според мен беше нещо, което трябваше да свърша на онази възраст. Аз бях влюбена в човека, с когото се случи, и бях много притеснена. Може би това притеснение не ми даде възможност да изпитам удоволствието, което се очаква да изпита една жена.

С колко мъже си била?

Никога не си водя такива сметки. Аз не си падам по случайните връзки. Направо ме заби с този въпрос, не знам какво да кажа. Нямам идея. Сигурно се броят на пръстите на двете ми ръце.

С колко от тях си имала дълготрайна връзка?

С повечето. Не съм човек, който прави секс само за една нощ.

Какво е за теб сексът?

Удоволствие, без което нормалният социален живот не би могъл да е нормален.

Какви предпазни средства ползваш?

Презервативи.

Коя е любимата ти поза?

Е-е-х! Любимата ми поза? Ми де да знам! Мисионерската като че ли. Сигурно е тривиално, но…

Кое харесваш най-много - петинга, същинския акт или френската любов?

Харесвам френската любов и същинския акт. Мисля, че без двете не бих могла да изпитам удоволствие.

Според теб размерът има ли значение?

Естествено, че има! Тези жени, които казват, че няма, лъжат. Само се залъгват или тях ги лъжат.

Ти какъв размер предпочиташ?

Голям! Как казваха, че на една жена 18 см й стигат?

Аз пък съм чувала максимата, че влагалището е дълбоко 7 см, а останалото е женска лакомия.

Е, на мен не ми стигат 7 см! Значи съм много лаком човек.

Обичаш ли експериментите в леглото?

Зависи от провокацията. Ако всичко, което правим, доставя удоволствие и на двамата…

Пробвала ли си нетрадиционен секс?

Като какво например?

Например нещо садо-мазо.

Не, не. Първо не съм такъв човек. Болката не ми доставя удоволствие, а и не съм била с хора, на които им доставя.

А в групов секс участвала ли си?

Да. В тройка. Това беше много, много отдавна. В ранната възраст, когато се опитваш да разбереш какво е сексът. Бях с двама мъже, но не повторих. Не ми хареса. От тогава не съм го правила.

Била ли си с жена?

Не, но сигурно ще ми се случи някой ден.

Някои казват, че една жена може да достави много по-голямо удоволствие на друга, отколкото един мъж. Ти какво смяташ?

Вероятно има доза истина, защото една жена познава добре собственото си тяло и по-добре от мъжете знае ерогенните зони. Не изключвам варианта това твърдение да е истина.

Коя е най-шантавата поза, която си пробвала?

Виж сега, аз не търся някакви шантави пози, когато правя секс. Разбира се, ако другият човек ме провокира или пък мястото, на което сме, дава възможност за нещо интересно, защо не? Но няма например да застана на челна стойка само и само, за да направя шантава поза!

Кое тогава е най-странното място, където си правила секс?

Капак на автомобил, на открито.

Сънуваш ли еротични сънища?

Случвало се е, но рядко.

Има ли някой мъж сред световните знаменитости, за когото си мечтаеш в сексуален план?

Ами, ако ми падне Брад Пит, защо пък не?

Какво би направила, ако той дойде в България и имаш шанс да го срещнеш?

Ще пробвам да се запозная с него, но не съм от агресивните жени. Не бих го сгащила някъде само защото съм решила да си легна с него. Но, ако се случи - добре.

Изневерявала ли си?

Да! Ще бъда откровена. Когато ми се случи, беше абсолютно преднамерено, бях с пълното съзнание, че правя такова нещо. И често казано, не изпитах никакви угризения след това. Предизвикаха ме и аз отвърнах със същото.

Кое е най-вълнуващото сексуално преживяване, което си имала?

Не знам. Според мен самият акт би трябвало да е нещо вълнуващо.

Има хора, за които дори държането на ръцете понякога е вълнуващо изживяване, без да са стигали до секс.

Да, понякога дори самата мисъл, самото въображение дава страшен experience (б.а.опит). Но не мога да кажа за себе си кое е най-вълнуващото ми сексуално преживяване. Сигурно съм имала много такива.

Кое те възбужда най-много у един мъж?

Умът и начинът, по който ме гледа. Това са двете неща, които могат да ме накарат да трептя, да треперя.

Според теб кое е по-вярно: че на света има много фригидни жени или че има много неспособни да им доставят удоволствие мъже?

Сигурно има много фригидни жени, но смятам, че и мъжете имат до голяма степен пръст в това, че жените не стигат до върха. Мъжете трябва да отделят повече внимание на любовната игра.

Обоснована ли е сексуалната слава на българските мъже?

Да, те са си страхотни партньори. Поне мъжете, с които аз съм била. Говори се, че са много надарени, потентни. Жените също не падаме по-долу. Всички чужденци казват, че българките са страхотни. Не смятам, че това, което се говори за българите, е легенда, но наистина трябва повече да се стараят.

Колко пъти седмично правиш секс?

Различно. Понякога всеки ден, а понякога - веднъж седмично. Много зависи от ежедневието, от напрежението, което ми се струпва. Понякога човек иска да си легне, да остане сам, да погледа телевизия, да почете книга.

Имаш ли гадже в момента?

Не.

Какво мислиш за жените, за които безразборните връзки са начин на живот?

Ами какво да мисля? Ако им доставя удоволствие, нека го правят. Ще дойде момент, когато ще си променят светогледа. Смятам, че наистина трябва да живеем за момента и да правим това, което ни се иска. Сега!

Ти имала ли си такива периоди?

Безразборни връзки не съм имала, но съм имала случаи, когато съм правила секс заради самия секс.

Как би коментирала твърдението, че красивите жени са самотни?

Ха-ха! Да, има такъв момент. Няма да куртоазнича, като твърдя, че не съм красива жена. Имала съм моменти, в които съм се чувствала много самотна. Тогава запълвам деня и нощта си с много работа. Красивите жени са самотни, защото се страхуват да направят крачката. Самият страх ти пречи да се отпуснеш и да си кажеш - ето, имам възможността да бъда с някого, защо да не го направя? Приемам връзката като ангажимент и не съм сигурна дали в съответния момент ми е необходима, дали няма да ме натовари допълнително. Затова понякога наистина предпочитам да съм сама.

Най-дългият период, през който не си правила секс?

Шест месеца. Беше много тежък период в живота ми. След една раздяла, която преживях много зле и нямах желание и необходимост от друга връзка.

Как реши да се снимаш за "Плейбой"?

Лесно. Направиха ми предложение и приех. Преди това се консултирах с всички близки - приятелите и семейството ми. Имах, разбира се, чисто женски притеснения като "Това, ако ми се види, няма ли да е грозно?" Но когато започна фотосесията, нямаше проблем.

Промени ли се отношението към теб, след като излезе списанието?

Получих много поздравления. Мъжете като че ли сега малко повече мислят, преди да започнат да ме ухажват. За да ме впечатлят вероятно или пък може по някакъв начин да ги респектирам.

Как се справи със снимките за рекламата на предаването ти? Все пак там излезе гола в центъра на София, а после и на други места.

Естествено, че се притеснявах. Там имаше такъв човекопоток! Беше страшно! Щом от снимачния екип кажеха "Стоп!", аз веднага намятах халат. Беше доста интересно и за мен да видя как реагират хората, минавайки и виждайки една гола шофьорка в такси. Едно друго такси го хвана светофарът и спря точно до нас. Шофьорът извади мобилен телефон и започна да ме снима. Беше голяма забава! В шивашкия цех беше много трудно, защото там бяха само жени на средна възраст 40 години. Те вероятно са с висок морал и сигурно са мислели, че съм луда. Преди да започнем снимките, между тях минаваше една леличка, началник смяна, която им казваше: "Гледайте си само машините и работете!"

Смяташ ли се за скандална личност?

Надавам се да правя скандали, по-точно целият екип на "Секс игри, ах!" се надяваме да правим скандали. Това е едно от нещата, заради които ще ни забележат. Аз самата не знам дали съм скандална. Фактът, че съм с почти мъжка прическа и малко жени биха се подстригали така, може би е извън нормите. Всъщност не се стремя на всяка цена да правя нещо скандално.

Кое е най-скандалното интервю, което си правила?

Много интересен беше разговорът ми с Митко Дуков в "Нощен магазин". Един от въпросите ми беше: С колко души най-много си правил секс? Той отговори, че е участвал в деветка. Освен това призна и че се е случвало да прави секс 8 часа. Това си беше рекорд, който дълго време никой не подобри. Скоро след това Асен Блатечки беше гост и като му разказах за Митко, той обяви за свое постижение 8 часа и 5 минути.

Имаш ли си женски хитрости за съблазняване?

Май нямам. Когато харесам някого, влагам цялата си същност, за да му харесам. Нямам система. Номерът е винаги да съм такава, каквато съм.

Как си представяш идеалната вечер с мъж?

Аз съм романтична. Оставям мъжете да измислят нещата, с които да ме впечатлят. Мога да се впечатля от една съвсем тривиална вечеря на брега на морето. Спомням си например една романтична вечер, която беше вкъщи, на свещи. Седяхме на пода с кръстосани крака и говорихме цяла нощ.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР