Лили от ММ: Приятелите ми ядат, аз гледам

Лили е красивото русо момиче, което води предаването "Искам" по тв канала "ММ". Някои я намират за лигла, други я обожават.

Рослава Куманова 22 April 2004

Тя се съблече за корицата на "Плейбой" и начена музикална кариера заедно с колежката си Ася. Дуетът им се казва "LA" също като столицата на световния шоубизнес Лос Анжелис, а и като първите букви от имената им. Лили е нещо като детето - гений. Свирила е 11 години на пиано, защото е дъщеря на певеца Христо Деянов-Доктора. Тя има понятие и от струните на китарата, а също и от HTML програмиране. Освен това 13 години е тренирала художествена гимнастика в "Левски" и е завършила Националната финансово-стопанска гимназия в Лозенец.
 
Как попадна в телевизия "ММ"?

Беше единствената, която гледах. Тренирах по 10 часа на ден. Веднъж избягах от тренировка, пуснах си "ММ" и точно тогава обявиха, че търсят водещи. Отидох там и ме харесаха.

Трудно ли взе решение да се съблечеш за "Плейбой"?
Не. Когато ми се обадиха, бях още на 17 години и имах време да помисля. При втория разговор бях решена, че ще го направя, и изобщо не съжалявам, защото "Плейбой" беше средството, с което успях да стана доста по-популярна.

Родителите ти как го възприеха?
Естествено в началото не реагираха много добре, макар баща ми да бе по-склонен. Той също е в шоубизнеса и бе наясно, че това може да ми помогне занапред. Но и да не бяха се съгласили...

Един твой ден?
Излизам в 8 ч. и се прибирам в 23 ч. Например днес станах рано и бях на фитнес. После се прибрах и отидох на среща с директорите на едно училище, което ще идва на нашето неделно парти с Ася в дискотека "Амор". След това имах интервю, сега говоря с теб, а после отивам да си взема дрехи от фирмата, която ни облича. После съм на фризьор и започва предаването ми. След него пък съм на урок по пеене, с Ася трябва да отидем до Мага, а след това май се прибирам вкъщи.

Иимаш ли слабост към определени марки дрехи?
Много обичам "Версаче", харесвам "Манго" и повечето ми дрехи са от тези две марки. По начало ми допада италианската мода. Бях и нещо като лице на "Орифлейм". Заедно с Ники Илиев от "Мело ТВ мания" участвахме в рекламно турне на фирмата из България. Иначе ползвам козметика на "Кристиан Диор", "Шанел" и "Ести Лодер". Любимият ми парфюм, с който съм и в момента, е "Каролина Ерера".

Беше ли гадже с рапъра Колумбиеца?
Не знам какво толкова ме свързват с него. Имаше нещо между нас, но отдавна приключи. Сега нямам гадже и не ми липсва. Така ми е много добре.

А футболиста от "Левски" Мартин Станков?
Познаваме се от няколко месеца. Имаше заиграване в началото, но сега сме само приятели. Чуваме се често.

На какъв човек би спряла вниманието си?
Като външен вид нямам идеал, но по принцип обичам по-мургавите мъже и мулатите. Иначе не бих искала мъжът до мен да ме задушава, да ми звъни непрекъснато, да ме търси и да пита къде съм и какво правя.

За момиче на твоята възраст си доста зряла.
Определено не живея нормалния живот на едно 18-годишно момиче. Чувствам се по-голяма, но не го казвам, защото се надценявам. Нямам предвид, че съм интелектуално израснала, а че всекидневието ми е забързано. Едно нормално момиче на моите години излиза с приятели, има време да се забавлява вечер и да учи. Е, последното аз го правя. Неотдавна се върнах от Германия и Австрия, където бях изпратена да уча немски по една програма за талантливи деца. Иначе знам и английски, и иврит.

Да не би да имаш еврейска кръв?
Не, но съм учила в еврейското училище в София. Училището изглежда перфектно отвътре. В тоалетните има дори сешоари. Непрекъснато получавахме плодове. Пристигаха цели камиони с банани и портокали. Мисля, че и в момента в столицата няма такова училище. Евреите са страхотен народ, със страхотна култура и традиции, което е суперготино. Аз седем години ходих на еврейски лагери и беше така организирано, че се чувствах невероятно. Дори знам еврейската история по-добре от българската.

Готвиш ли?
Не, не! Това не мога да го правя. Цял живот съм на диети. Докато тренирах гимнастика, а и сега.

Как поддържаш килограмите си?
Пия много вода и ако ям нещо, го правя до пет часа следобед. Наблягам на салатите. Аз съм маниачка на тема тяло. Купила съм си и хапчета за отслабване. Когато хапна нещо, след това съжалявам цял ден. Сутрин ставам, изяждам една ябълка и си слагам електронен колан на талията за половин час. След това отивам на фитнес и после пия вода. Насилвам се да хапна нещо преди работа, но го правя рядко. След предаването нямам време за ядене, защото съм на уроци. Вечер пия зелен чай. Ако пропусна, понякога се събуждам в 2 часа, ставам и си го правя.

Да не си анорексичка?
Е, понякога се случва цял месец да ям, каквото си искам. След това, когато осъзная каква голяма грешка съм направила, започвам да се измъчвам отвътре. Направо си е болестно състояние. Вечер, когато с приятели сме на ресторант, те ядат, а аз ги гледам. Но не винаги е така. Ако знам, че един месец няма да се показвам по телевизията и няма да ме гледат, не се притеснявам за теглото си.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР