Отключете щастието

Слънце, шопинг и море е едно повдигащо духа съчетание.

Елка Влаховска 06 May 2012

Грабвайте кредитните карти, дами. Няма по-полезен за здравето и самочувствието ход от пролетното опразване на съдържанието им. Слънце, шопинг и море е едно повдигащо духа съчетание. Дестинацията е Кувейт, а мястото – откритият миналата година по това време хотел Missoni Kuwait, където италианска марка добавя уникалния си моден стил към традиционното гостоприемство на хотелиерската верига Rezidor.
„Блестящото злато, тюркоазът и пясъчните нюанси в интериора са вдъхновени от земята и морския бряг на Кувейт – споделя при откриването Розита Мисони, творчески директор на бранда. - А аз съм особено доволна от палмовите и кактусовите тераси – реплика на скъпоценната местна природа.“
Хотелът е в непосредствена близост до най-големите развлекателни и шопингцентрове, така че модата и луксът са преплетени във всяка минута от пребиваването. Най-съзерцателното място е на 18-ия етаж на хотела, в ресторант Lunа. Там се срещат традициите на италианската и арабската кухня - микс, който вдъхновява небцето, докато пред погледа се разстила панорамата на Арабския залив. А мястото за релакс, медитация и разхубавяване е спа центърът Six Senses на цели 1500 кв. м. Там ориенталският хамам в най-изискания си вид среща елитните козметични европейски терапии. Цената на стаите започва от 280 евро на нощувка с включена закуска ала карт, транспорт до летището с лимузина, безжичен интернет и грижа за свежестта на дрехите ви. Но пък и няма спор, този елитен хотел е предназначен за взискателните пътешественици: към интериора, модата, храната и личното усещане за благоденствие.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР