Поли Генова

Ще поканя бившия си на рождения си ден

Адриана Попова 26 February 2012

Ще поканя бившия си на рождения си ден


Хей, Поли, предстои ти рожден ден. На колко ставаш?

На 10 февруари ще стана на 25.
Как ще ги отпразнуваш?
Обикновено го правя по много шантав начин. Заминавам някъде с приятели, наемам цяла къща, например в Копривщица, родът на майка ми е оттам. Планирам за рождения ми ден албум и турне след това из цяла България.
Чувстваш ли се изморена след Х Factor?
2011-а беше много дълга. Ако преди 1 г. някой ми беше казал какво ще ми се случи, нямаше да му повярвам. Тази година ми беше най-ползотворната и най-тежката. Не бях подготвена за нито един от ангажиментите. Нито съм очаквала, че ще спечеля българския конкурс за Евровизия, нито, че ще ме поканят в журито на Х Factor.
Какво не успя да свършиш?
Вече искам да се преместя и да живея сама. Подготвям родителите си цяла година, въпреки че не съм от типа мамино детенце.
Какво би купила за новото си жилище?

Може би ще го пребоядисам. Много държа на цветовете, които ме заобикалят. Привърженик съм на цветотерапията. Имала съм оранжева стая, силно оранжева. Сега по-скоро бих боядисала всичко в бяло, а мебелите, акцентите ще са в слънчеви цветове.
Ти обичаш и да сменяш цвета на косата си.
Последната промяна беше за финала на Х Factor. За Евровизия имах перчем и бях руса. Когато снимахме рекламата на “Макдоналдс”, се явих червена, без да съм им казала. Бяха в шок първоначално, но се оказа на камера, че този цвят изглежда много хубаво. Имала съм случаи да ходя със синя коса, с розова. Първата боя в косата ми беше в V клас, бях на 12 и си направих 2-3 кичура.
Какво се случва в личния ти живот?
Както имам успехи в кариерата, така в личния живот никак не ми върви. Много трудно се справям, даже в момента преживявам раздяла. Не мога да намеря човек да се задържи около мен. Най-дългата ми връзка е 4 месеца. Сигурно се отразява и заетостта ми. Дали не попадам на правилния човек, дали самата аз съм много непостоянна. Може би съм по-силна, когато съм сама. Да, определено.
А би ли поканила на рожден ден бивше гадже?
О, да, правила съм го. Само и само за да видя дали през времето, в което не сме се виждали, се е променил. Със сигурност на този рожден ден ще направя нещо подобно. Без огорчение. Според мен хората трябва да си остават приятели. Щом си бил толкова близък с някого, не бива да го отстраняваш от живота си, да го зачеркваш.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР