Соня Васи

Шеметната Соня Васи реши да напомни за себе си и долетя от Америка.

Рослава Куманова 31 July 2006

Още от летището отиде при Венета Райкова в "Горещо", където призна, че е била любовница на покойния бос на "ВИС 1" Васил Илиев. После обиколи "Планет клуб", "Син Сити", "Червило" и още 3 столични заведения, снима във фотосесии, даде куп интервюта и продължи да живее на бързи обороти.

Знаете историята за момичето на братя Аргирови, което след митарства в Норвегия, Англия и Сингапур, се установи в Лос Анджелис. Има в актива си връзки с Пол Стенли ("KISS"), Слаш ("Guns&Roses"), Фред Дърст ("Limp Bizkit") и бейзболиста Брейди Андерсън, от когото има дъщеря Бриана. А също е първата българка, позирала за корица на "Плейбой".

Имаш ли гадже в момента?
Не, но си харесах един българин тук.

Да не е Диджей Дамян, дето го спомена в "Горещо"?
Той е симпатяга, но имам предвид друг. Няма да ти кажа кой е.

Защо си дойде в България?
За да представя новия вариант на парчето от албума ми с група Creep - "All The Pigs". Сега то звучи по-рокендрол и хип-хоп.

Нали се отказа от музиката и завъртя бизнес с плетени шалове и пончо?
Да, но сега нещо пак се вдъхнових да пея. Бяхме скарани с барабаниста от групата ми Васил Ананиев 2 години, но се сдобрихме.

Защо бяхте скарани с Васил? Доколкото знам, той живееше в твоята къща и на твои разноски в Ел Ей.
Ние бяхме малки, когато станахме гаджета. Всичко правехме заедно, групата ни беше нашата мечта, нашият живот. Аз се снимах в списания и парите използвах за проектите ни. Той пък пишеше парчетата. Кой е изкарвал парите и кой е плащал за записването на албуми - ясно! Но пък аз без него не можех. Издържах го, защото работехме заедно, но когато сме ходили на турнета, всеки си получаваше хонорари.
Скарахме се, защото докато се съдех с бащата на детето ми - бейзболиста Брейди Андерсън, Васил му наговори разни неща за мен, които можеха да ми навредят много по време на делото. Смятах никога повече да не говоря с него. Но на Нова година се срещнахме на едно парти и като го видях, не знаех какво да кажа и се разплаках. Смятам, че е добре на хората да се дава втори шанс.

Имахте много скандали с Брейди, особено докато се съдихте. Сега как вървят отношенията ви?
Много добре. Дори се чудя на какво се дължи това. Нещата улегнаха и той взима Бриана при себе си два пъти седмично. Преди деляхме времето с нея 50 на 50. В момента той се занимава с физическата подготовка на млади бейзболисти. Сега, докато съм тук, гледа дъщеря ни.
Ходихме 3 пъти, но още не са я ангажирали. Не съм маниачка детето ми да става известно. За такава кариера трябва да я будя в 7 сутринта за снимки. Тя обича да е център на вниманието и ако й харесва, може да пробваме. Не я насилвам. В Америка има закон, според който децата могат да работят само 20 минути.

Сега къде живееш?
Продадох си предишната къща и си купих нова в "Глендил", квартал далеч от центъра на Ел Ей, с много паркове и гора. Исках да съм близо до сестра ми Ани, която живее там. Тя е омъжена за англичанина Антъни Грей - аниматор в "Dreamworks". Ани първо беше басистка, после асистент на един кънтри певец, а сега ми помага в модния бизнес. Сестра ми бродира, а аз плета - на една и на две куки - ха-ха! Колко смешно звучи! Е, имаме си и жени, които плетат. В България донесох новата си колекция есен-зима, която засега ще се продава в София.

Вярно ли е, че друга българка - Теа, се е снимала скоро в американския "Плейбой"?
Не! Тя не се е снимала за "Плейбой", а за интернет сайта PlayboyCyberGirl. Ако беше позирала за списанието, отдавна в българския "Плейбой" да бяха написали, че в американския има българка.

Как минава един твой ден в Ел Ей?
С Бриана ставаме към 10,30 часа. Тя е нощна птица като мен и баща си и вечер стои до 12. Имам бавачка Мария, майка на моя приятелка в Ел Ей. Отиват двете в парка, където има други българчета, с които си играе. През това време аз се занимавам с бизнеса. После обядваме, Бриана ляга да спи, а аз тръгвам по задачи из града. Когато се прибера, я водя на зоологическа градина или на някое друго забавление. Вече ми е писнало да излизам вечер в Лос Анджелис. Ходя само ако има някакво специално прати.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР