Патриция Бамби

Промених всичко в живота си!

Кристина Симидчийска 22 January 2012

Снимка: пресофис на марката

Преди година есенно-зимната кампания на флорентинската марка Patrizia Pepe провокира публиката с 11 дръзки имиджа, на които моделът закриваше лицето си с необичаен предмет (жълто гумено пате, тромбон, мишена за дартс и др.), а до нея с големи букви се питаше: Who is Patrizia? (Коя е Патриция?) Е, след като брандът вече официално стъпи у нас, имаме и отговора: Патриция Бамби е очарователна дама, която се забавлява с живота, има смелостта да се отнася към модата с подобаващо чувство за хумор и като истинска италианка държи на семейните ценности.

Патриция Бамби - специално за EVA:

Кажете ни коя е Патриция?
Патриция е винаги в движение, провокирана от ненаситно любопитство и постоянно търсене на новото. Всъщност смятам, че личността се оформя от нейните страсти. В моя случай аз съм благословена с прекрасно топло семейство и работа, която обичам.


А кои са вашите „малки“ страсти?
Рок музиката например ме зарежда с много енергия и ме прави щастлива и позитивна. Понякога имам страхотното усещане, че „всичко е рокендрол“! Обичам изкуството и особено Анди Уорхол –  начина по който променя правилата, и играта му на търсач на таланти. Сред останалите ми страсти е спортът, който ме прави по-силна и свободна. Дори в момента се подготвям за следващия маратон в Ню Йорк и съм много развълнувана.


Винаги ли сте искала да бъдете дизайнер?
Мисля, че по някакъв начин е било предопределено. Модата винаги е била в мислите ми. Когато бях дете, рисувах само дрехи, а като тийнейджър похарчих първите си спечелени пари за шопинг. Тогава не осъзнавах, че тази страст може да се превърне в професионална кариера. Завърших счетоводство, но проумях, че това не е моят път, и промених всичко в живота си... За да изразя истинската си същност.


Кое е най-голямото влияние в живота ви?
Семейството играе първостепенна роля. Моят най-важен партньор е съпругът ми Клаудио - ние създаваме всичките си проекти заедно. Освен това майчинството добави огромен опит в живота ми. И мисля, че не бих направила нищо различно от това, което съм направила до момента.


Как си представяте перфектния клиент за Patrizia Pepe?
Жената Patrizia Pepe е умна, женствена и има съвременна визия за елегантността. Откроява се с модерност – тя е важна за нея, но без да стига твърде далеч. Също така жената, която носи Patrizia Pepe, може да бъде лесно разпозната по силуета.


Откъде черпите вдъхновение и идеи?
Когато нещо се прави със страст, идеите идват отвсякъде: докато вървите по улицата, пътувате или слушате музика... Обожавам музиката и киното и те често ме вдъхновяват за колекциите ми. Непрестанно следя знаменитостите, но за мен е важно да наблюдавам и обикновените хора. Това ми помага да усещам и разбирам по-добре тенденциите.


Имате ли си лични фаворити в колекцията за есен-зима 2011/2012?
Много! Обожавам облеклата от кожа – гладка или с косъм, те са много важна част от тази колекция. Вдъхновението идва от номадските жени от северната част на Европа – това са големите обеми в контраст с нещо тясно и минималистично. Тази колекция е изключително богата на детайли – като кожените принтове във вид на текстил, бродериите и препратките към стиловете от миналото, които придават на моделите сложност и изключителна женственост.

PATRIZIA PEPE можете да откриете в монобранд бутика в Сердика Център.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР