Шарлийз Терон с 23 килограма повече

Този път напълня за роля в лентата „Tully“ на Джейсън Райтман. "Първите три седмици е забавно, защото се чувстваш като малко дете в магазин за бонбони, но след това вече яденето се превръща в работа, а не в удоволствие", казва Терон

eva.bg 28 April 2018

Шарлийз Терон вече ни е доказвала, че не се страхува да експериментира с тялото и външността си в името на седмото изкуство. Неслучайно спечели „Оскар“ за играта си в „Чудовище“ (2003), където бе качила 13 килограма и напълно се сля с образа на героинята си. Е, за новия си филм успя да надмине това своe постижение.

За ролята си в лентата Tully“ на Джейсън Райтман Шарлийз призна, че е качила цели 23 килограма. Тя играе майка на три деца, едното от които е новородено, която получава изненадващ подарък от брат си – бавачка за през нощта. В началото героинята й реагира с подозрение относно неочакваната помощ, но постепенно става много близка с момичето, което й помага в грижите за децата.

„Исках да почувствам това, което е усещала тази жена и затова реших, че единственият начин е да вляза в кожата й, при това в буквалния смисъл. Минах на висококалорична диета, качих много килограми и с огромна изненада установих, че автоматично изпаднах в тежка депресия. За първи път в живота си ям толкова много храна и поглъщам толкова захар и..., не, не беше никак забавно“, казва Шарлийз.

За да натрупа нужните килограми, тя се храни на определени часове, като често закусва хамбургер и шейк, а през нощта до леглото й стоели сирена и тестени храни. „Спомням си, че си навивах часовника за полунощ, защото тогава трябваше да ям, така че да поддържам едно и също тегло за снимките. Първите три седмици е забавно, защото се чувстваш като малко дете в магазин за бонбони, но след това вече яденето се превръща в работа, а не в удоволствие. Ставах през нощта и тъпчех храна в гърлото си... Много е трудно“, допълва тя.

Актрисата успяла да шокира с новата си фигура и двете си деца, които били твърдо убедени, че тя е бременна. А за да върне старата си физика й била нужна година и половина, която самата Терон определя като „истински ад“. Премиерата на филма Tully“ ще е в началото на май месец и няма да се изненадаме, ако ролята я нареди отново сред номинираните за Оскар догодина.

„Беше брутално във всеки един смисъл. Този път наистина се отрази на здравето ми. Захарта ме вкара в ужасна депресия. Бях болна. Толкова ми беше трудно да отслабна. Обадих се на моя лекар и му казах: "Мисля, че умирам!" А той ми отговори "Не, не умираш. Ти си само на 42. Успокой се", признава още тя. Така че, ако сте се чудили къде се изгуби Терон през последните няколко години, вече знаете – водила е битка с килограмите. При това тайно. А крайният резултат ще видим съвсем скоро.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР