Годеникът на Марая я заряза, защото харчела много

eva.bg 27 October 2016

Снимка: getty images/guliver

Информацията е във всички западни медии, въпреки че все още няма официално потвърждение или опровержение - годеникът на Марая Кери, който между другото е милиардер, я зарязал, защото харчела прекалено много.

Певицата и бизнесменът Джеймс Пакър се сгодиха през януари, като преди това бяха заедно по-малко от година. В момента уж стягаха сватба, която трябваше да е съвсем скоро. Ако се вярва на достоверните източници на западните медии обаче, сватба няма да има, а Марая Кери щяла да си задържи годежния пръстен за десет милиона долара.

Освен невъобразимо големите харчове на певицата, Пакър не бил доволен и от идеята й за риалити шоуто „Mariah's World“, защото щяло да извади на показ личния им живот. Самата Марая пък била обсебена от риалити шоуто и подобно на Кардашиянките, искала да покаже на света всичко.

Проблемите помежду им всъщност започнали след като певицата отказала да лети до Австралия за рождения ден на сестрата на Джеймс Пакър. Това породило много напрежение, а и близките приятели на 48-годишния милиардер по принцип не вярвали, че двамата някога ще стигнат до сватба. Преди няколко дни пък Марая Кери отмени концертите си в Аржентина, Чили и Бразилия, винейки промоутърите. Може би обаче причините са лични. Предстои да разберем.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР