Тетрадка за рецепти и спомени

15 September 2016

Катерина Евро, тази фурия, е събрана в "Тетрадка за рецепти и спомени" точно, когато закръгли 60. На пазара е книгата, в която са представени не само кулинарните умения на актрисата, наследени от нейните майка и баба, а и най-съкровените моменти от личния й живот.

"Тетрадката за рецепти и спомени" е зачената през едно лято на остров Корфу, където Катето, заедно с Милена Попова (главен редактор на списание EVA) пазаруват, Катето разказва и готви, а Диана Шингарова (дизайнер в списание EVA и автор на кулинарната рубрика) снима, като всичко това е гарнирано с много смях, вино и спомени. Което със сигурност ще усети всеки, който я разлисти.

"Книгата е без нито грам претенция, а рецептите са прости, но вкусни, както и включените спомени. Започнахме я в Корфу, но я довършихме в Кокаляне, където растат "най-вкусните домати, чушки и краставици в света", по думите на Катето. "Няма по-голям кеф за мен да ме похвалят с пълна уста на масата" - обича да казва тя. Дано и на вас да ви е вкусно", казва в предговора Милена Попова.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР