Каква е версията на Джони Деп за обвиненията в домашно насилие

eva.bg 30 May 2016

Снимка: getty images/guliver

През последните няколко дни всички говорят за шокиращия обрат в привидно идиличните отношения между Джони Деп и съпругата му Амбър Хърд.

В началото на миналата седмица тя изненадващо подаде молба за развод, а след това поиска и ограничителна заповед срещу него. Както заяви в съда, Джони Деп многократно я е малтретирал вербално, емоционално и физически. Хърд дори се яви в съда с насинено око, което според нея е резултат от телефон, който Джони Деп хвърлил по нея. Актрисата заяви пред съда, че половинката й злоупотребява с алкохол и наркотици и именно под тяхно въздействие е упражнявал домашно насилие върху нея. Наистина се страхувала за живота си и съдът й даде исканата ограничителна заповед. Сега Джони Деп няма право да я доближава, нито да търси какъвто й да е контакт.

Не уважиха обаче искането актьорът да й плаща по 50 000 долара месечна издръжка докато приключи разводът и не решат финансовата част. А Хърд претендира за сериозна част от богатството на Джони Деп, което е 400 милиона долара.

И докато Амбър вадеше на показ детайли от връзката им, Деп запази пълно мълчание. В момента той е в Европа на турне заедно с Алис Купър и Джо Пери. Отказва всякакъв коментар. Близки до актьора обаче разкриват, че той планира ексклузивно телевизионно интервю, в което да разкаже и своята версия за брака и раздялата им. „Той е шокиран от събитията през последната седмица и е решен да говори. Целият му живот изведнъж се преобърна“, разкриват източници на западните медии.

Очевидно това ще е един от най-грозните и скандални разводи в Холивуд.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР