Петъчно момиче: Марина Драгомирецкая

5 въпроса за съвършения уикенд към младата певица

eva.bg 06 June 2014

Много е хубаво да срещнеш Марина, когато навън е облачно и мрачновато, понеже тя е така светла и красива, че моментално ти става слънчево на душата. Снощи госпожица Драгомирецкая за последен път през този сезон изигра ролята на Рокси Харт в мюзикъла „Чикаго” на сцената на Музикалния театър и сега ще се отдаде на репетиции с The Scarlett Sisters - джаз суинг трио, в което освен нея участват актрисата Ралица Ковачева - Бежан и Елеонора Лонтова. За лятото си е планирала актьорски workshop и участие (за пореден път) в майсторския клас на Йълдъз Ибрахимова. Наскоро Марина, заедно с брат си Део и Играта записаха парчето „Всеки миг”, но EVA ви честити петъчния ден с песента й „Петък вечер”, която тя изпълнява с дуетната си половинка Дин-Yo. Пожелаваме ви готин и наистина слънчев уикенд.

1. Съвършеният уикенд за теб е...

Да мога едновременно да си почина, да си оправя къщата и да си обърна малко внимание. Обикновено съчетавам и трите като сготвя и поканя приятели вкъщи. Но наистина съвършен би бил уикендът, в който някой друг направи същото за мен.

2. Три неща, които ще направиш през този уикенд:

Сега ще е дебютът на новото суинг трио, в което участвам - The Scarlett sisters. Освен това ще отпразнуваме юбилея на една приятелка в столичен новооткрит бар и ще снимаме видео към песента, посветена на борбата срещу насилието у дома „Мое мъничко дете”.

3. Три неща, които няма да направиш този уиенд:

Със сигурност няма да скачам на ластик, няма да ям пуканки и няма да се опитвам да докосна коленете си с глава

4. Любимата ти уикенд закуска:

 Палачинки със сметана и ягоди.

5. Твоето четиво за уикенда:

Магистърската ми теза, една книга на Уди Алън и си препрочитам „12-те стола” на Илф и Петров.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР