Хороскопи
Седмичен хороскоп 04.07.2022 - 10.07.2022
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Предстои лека и ефирна седмица. Още в началото й щастливо ще се разделите с излишен и отдавна носен товар от съмнения, никому ненужни огорчения, досадно занитили се между неизказани дреболии. Раздавайте щедро подаръците си от добрина и благородство, в това сте толкова добри.

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Бъдете пестеливи тази седмица, скъпи ми Телци. Не казвам стиснати или пресметливи... а и да го кажа, не бихте могли с вашите широко скроени души. Просто мислете преди да харчите, преди да платите цялата сметка, дори преди да поемете чужд, макар и незначителен ангажимент. Да си щедър алтруист е много хубаво, но през периода е добре да сте такива именно към себе си. Няколко дни здравословен егоизъм, повече ябълки в менюто ви и ходене пеша. Това съветвам аз.

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

Преместете бавно тежестта от левия на десния крак и обратно. Едно, две, три. Идеята на упражнението е да не носите товар от работа вкъщи и или от дома в офиса. Седмицата може да е малко напрегната. Ако не дишате дълбоко, вие ще сте и клечката, и кибрита, и фитила, и барута. Бройте до десет. Осланяйки се на спокойствието, ще успеете да запазите баланса и доброто настроение. Не се престаравайте и притеснявайте, мислете позитивно. Всичко ще е наред.

Рак

Рак

22.06 - 22.07

Седмица, през която от вас ще се изискват рефлекси, бърза смяна на посоката, все едно сте китайски шампион по тенис на маса. Ключът към победата е вашето търпение и... сервиза. Защото масите няма да са само за състезания, но и за срещи със скъпи ви хора, бизнес партньори, колеги и прочее. Така че, подгответе любимия си сервиз и вечеря, а след тежък мач посрещайте гостуващите играчи. Това ще са едни чудни приятелски срещи, където победата няма никакво значение.

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

Скъпи Лъвове, съветвам ви да удължите спокойната си фаза максимално. Периодът не е подходящ за работа, ангажименти и най-вече: за изясняване на отношения. Твърде вероятно е да нямате желание да ви притискат в ъгъла, затова търпеливо помолете личностите в любовната ви атмосфера да изчакат малко. Същото важи за роднини, приятели и цялото Кралско войнство. Най-добре би било да се отдадете на пътувания, хоби и икебана.

Дева

Дева

23.08 - 23.09

През тази седмица ще се проявите като бели и добри, Деви. Обзело ви е благородство, затова сте склонни да простите грешките на обичните си хора, дори да са забравили да подредят бурканите с подправки по размер и цвят. Предразположени сте по-скоро към съзерцание и разходки из вътрешната си Вселена, отколкото към това да търсите недостатъци у другите. Целият този душевен мир ви обещава дни, изпълнени с уют и хармония. На ваше място бих им се радвала от сърце.

Везни

Везни

24.09 - 23.10

При "кантарите" често се наблюдава един парадокс: въпреки че изглеждат открити към света, какво наистина се случва в главата им знаят единствено най-близките им. През тази седмица тази особеност ще се прояви със страшна сила. Имате нужда от това, Везни. Така ще пресеете важните хора, ще се отърсите от излишни емоции и ще съумеете да започнете седмицата с максимум концентрация в кариерата и делата си. Бонус точки - ще запазите енергия и обич за наистина ценни личности.

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Ще сте същински магнити, Скорпиони. Като такива ще привличате случки, гости, приятели, любовници, късмета и всичко останало. Използвайте правилно дарбата си. Прекрасно е, че притежавате такъв заряд, но звездите смирено ви молят да не се възгордявате. Ако усетите, че започвате да се чувствате като Център на Вселената и да гледате околните "отвисоко", спрете за момент. Разходете се, отдайте се на екзотични духовни и физически практики... и не забравяйте за полюсите.

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Отдавна започнати битки са към своя край. Ще успеете да защитите не само собствените си интереси, но и тези на обичните ви същества. Лека-полека се връщате на челна позиция и отново владеете положението, господари Стрелци. Възможно е да се запознаете с нови хора, които в последствие да се превърнат във ваши предани съюзници и партньори. Това, с което трябва да внимавате, са отношенията с партньора. Бъдете по-меки и тактични. Единствено любовта спасява.

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Чувствата ви са стихийни, постъпките - импулсивни. Въпреки това здравият разум не ви е изоставил. Открийте начин да помирите желанията си с действителността. Тогава ще бъдете истински победители. Приятелите ви са до вас и ви подкрепят. През тази седмица можете да се насладите на хармония и щастие в отношенията. Ами, това е, Козирози. Гонете златната среда.

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

Огледалце на стената, кои са по-по-Водолеи на земята? И огледалото отговаря - вие, много ясно. През идните седем дни зодиакалният ви знак ще се проявява по учебник. За съжаление, не само в най-ведрите аспекти. Ще бъдете отнесени, със склонност към ексцентрични прояви, което е добрата част. Именно шантавата ви природа ще ви направи център на внимание, ще гарантира веселби и може да помогне в намирането на нестандартни решения. Пазете се от излишна суета, обаче.

Риби

Риби

20.02 - 20.03

Съществува вероятност да ви изгарят бурни чувства и натрапчиви мисли, да се мятате от идея на идея, сякаш сте на суша или в тиган. Намалете огъня и опитайте да не драматизирате. Всъщност всичко е наред, нужна ви е единствено доза спокойствие, за да подредите всичко.