Хороскопи
Седмичен хороскоп 04.12.2023 - 10.12.2023
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Скъпи ми Овни, нали знаете поговорката, че който трупа - трупа тъга. Та ако настроението ви в началото на седмицата не е най-слънчево, ви предлагам следното упражнение - бавно и методично изхвърляйте от дома непотребни вещи, колкото и да имат сантиментална стойност за вас. Ако само ще трупат прах, не ви трябват. Действайте, разчиствайте смело. Спомени, вещи, а и нездравословни за вас контакти.

 

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Тази седмица ще растете, но нежно, бавно, внимателно. За хубавите неща трябва време. През предстоящата седмица се обърнете към себе си, поровете в душата си, извадете ненужното, подхранете ценното. Равносметките често са трудно, но пък толкова важни и нужни.

 

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

Да си самоинициативен и самонадеян са две различни понятия според мен. Обаче вие рискувате тези дни да не направите разликата. А трябва да я направите и ако сте от първия вариант - ще спечелите мача. Ако пък сте от втория, пак ще спечелите... само че ценен за вас урок. Важното е, че и в двата случая печелите, нали така.

Рак

Рак

22.06 - 22.07

Раци, тези дни пак сте тръгнали наобратно. Ако искате нещата да са си наред, тръгнете с дупето си наобратно - така, както само вие можете да се движите в правилната посока. И всичко ще се подреди. Извинявам се за израза пред вас и звездите...

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

Между вас и лъвовете на националния отбор по футбол има разлика. Вие няма да загубите позорно в предстоящите сблъсъци, но не е и сигурно, че ще спечелите. По-скоро равен резултат, но важното е, че няма да е резилен. Лъвчета, седмица, през която ще държим крепостта!

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Девите да не гледат прогнозата за времето - да гледат себе си. И да си почиват. Време им е, а пък им се и полага. Сега са дни, в които трябва да се погрижат сами за себе си. А да не чакат близките им да се сетят да се погрижат за тях. Поглезете се сами!

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Ентусиазмът ви тези дни вдъхновява, но може и да обезкуражи някого. Бъдете внимателни в критиките си. Много сте точни и прями, обаче вместо да повдигнете духа на боеца, може и да го сломите. Иначе сте велики треньори, знаем ви.

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Скъпи Скорпиони, имам един важен въпрос към вас - ако допуснете загуба тези дни, няма ли да е победа? Вие преценете дали да отстъпите във важен и вероятно семеен спор или да сте шампион... на всяка цена.

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Лежерна седмица, през която ще получите нужната почивка от кисели шефове и напрегнати роднини. Не я използвайте, за да нарежете дървата на тъста или да напазарувате на свекървата. Изобщо, забравете тези сложни схеми. Тези дни си дайте свобода. Дори да не сте обвързани, пак си дайте свобода.

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Предстоят дни, в които ще трябва да обръщате повече внимание на другите, а не на себе си. Това може и да ви подразни, защото вие си се обичате и държите да се глезите, но има дни, в които на първо място са другите. И те са сега. Изтъпрете ги, после пак ще сте номер едно.

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

Плувайте по водата и стигнете до морето. Това е. Имате нужда от купон и не се чувствайте виновни за това. Право напред! Забавлявайте се тези дни. Избягайте от каквото ви се бяга. Седмица, през която трябва да сте свободни. Или да се освободите... Блазе ви.

 

 

Риби

Риби

20.02 - 20.03

За вас предстоят преливащи от добри емоции дни. Възползвайте се, защото сега имате шанс да минете едно ниво нагоре. И ако имате особено депресиран, подтискащ и мрънкаш колега, който много държи да излее всичките си емоции върху вас - бягайте!