Хороскопи
Седмичен хороскоп 20.05.2024 - 26.05.2024
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Не знам защо словосъчетанието “личен живот“ винаги ме е дразнело, като намек, че има и друг - безличен живот. Да, знам какво означава или поне предполагам, но нима в работата, ученето, обществото не сме личности? Зарязвам тези празни мисли, защото имам да ви казвам нещо хубаво. Че идната седмица скромно казано ще сте на ниво. Навсякъде ще блестите от първо лице, със силата на характера и чара си. В работа ще кипите от заразителна енергия, в компания ще цепите мрака с добра външност и още по-добро настроение, а у дома ще успеете да внесете уютна тишина на приглушено осветление. И всичко това ще се преплита толкова естествено и в синхрон, без да имате нужда от паузи за пренастройване. Защото това сте си вие, в завършена цялост... Личностите си имат личен живот.

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Тази седмица ще е добре да не чакате удобния момент, за да изгладите отношения с любимия човек, да повдигнете въпроса за условията ви на труд и заплащането му или за прям разговор с домашния ви любимец за това кой ще спи на леглото и кой в симпатичното кошче. Не казвам да прибързвате или да сте неподготвени, просто не чакайте момента - създайте го. Според човека и темата, която ще повдигнете - изберете мястото, времето и най-вече създайте нужната атмосфера. Няма да ви уча на тактика на водене на преговори, вие сте подготвени. И само да вметна - възползвайте се от тези дни, в които звездите са ви гласували дипломатически имунитет, с него е къде по-лесно да постигнете целите си.

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

Много е вероятно идните дни лесно да губите търпение. Пробвайте да не го правите. Не го залагайте в хазартни спорове, където не е толкова важна истината, а кой ще каже последната дума, често пъти излишно тежка. Не го ипотекирайте срещу бърз кредит на доверие, защото сделката няма да е изгодна за вас. А и най-вероятно тези, с които сте се споразумели, ще излъжат очакванията ви за лесен успех, а може да се окажат и обикновени лихвари. Знаете ли защо намирам Карлсон за един от най-богатите и привлекателни мъже? Не заради прекрасния му стил на обличане, частния му хеликоптер и чудната мансарда, а защото има „търпение, търпение и само търпение“. Пазете ревниво вашето и ще бъдете не по-малко богати от него. И летящи.

Рак

Рак

22.06 - 22.07

Тази седмица смело мога да твърдя, че няма да имате финансови грижи. Истината е, че не знам дали ще печелите или спестите повече от обикновено. Просто сте над нещата. И май хич няма да ви пука за приходи, разходи, за придобиване, владеене..., но последното само в материален аспект. Иначе ще завладявате много територии, които не подлежат на вписване в кадастър, продажба или заменяне - безценните територии на вдъхновението и творенето, естествено преплетени с тези на ефирни емоции и мечтателство. Насладете се през идните дни на свобода на духа ви, има и по-подходящи моменти за сметки и здраво стъпване на земята, сега си ходете леко. Поне два пръста над нея.

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

Истината е най-добрата политика и вие прекрасно си го знаете, затова продължавайте да я следвате, това е вашата супер сила. Но не забравяйте, че не всички са прями като вас. Идните дни проверявайте всяка информация, която ви касае, бъдете особено внимателни към неочаквани откровения, споделени тайни и откровени клюки. Възможно е вашето отворено отношение към света да бъде тълкувано като наивност, а това е меко казано обидно както за вас, така и за всички безкористни хора. Така че бранете честта на зодията си и поставете на място шмекерите около вас! Вие знаете как - с истина.

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Седмица на изпити. Изпити, не изпитания. Независимо дали учите, работите или усилено търсите нова реализация, тези дни ще се докажете. Било на интервю за работа, на листовките или кормуването, на тест за интелигентност или ниво на владеене на език направени за собствено удоволствие и разкош. Идеята е, че ще блеснете със знания и умения по чужди критерии, което не е точно по вкуса ви. Вие знаете, че знаете и може да ви е малко тегаво да го доказвате, а и да влизате в стандарти и норми. Прехапете една идея творческото си его, вземете си нужните атестации и докажете, че сте в пъти над изискването за “отличен“. “Книжка кола не кара“ казват всякакви спецове зад волана, но без нея няма да имате правоспособност. Нали?

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Не знам за вас, но аз като чуя “заредете се с оптимизъм“, “бъдете себе си“, “мисли положително“ и прочие съвременни императиви изпадам в недоумение. Та, скъпи Везни, ако тази седмица сте малко мрачини и по-затворени от обикновено, моля ви не се насилвайте да сте позитивни или изкуствено радостни, само за да угодите на подобни призиви. Ще бъдете себе си, защото няма кой друг да бъдете. Изобщо не казвам, че седмицата ви няма да е весела, просто е много възможно точно тези дни именно вашата критичност да ви свърши много повече работа от всяка една мантра за самовнушение. Набележете проблемите, анализирайте ги, прицелете се и ги отстранете. Представяте ли си Терминатора да носеше розови очила, би било доста несериозно. Е, тази седмица вие сте терминатори на задачи и проблеми подлежащи на елиминиране.

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Типичното ви желание за екшън се обажда на високи честоти тази седмица. Усмирете го, влагайки енергията си в различни хобита. Сега не е моментът да се разгорещявате. Предстоят ви по-благоприятни периоди за завършване на започнатите задачи. Помечтайте за любимите си дестинации и съсредоточете приключенския си дух в бъдещето им посещение, това винаги е отпускащо и забавно.

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Ако имаше държава Утопия, вие минимум щяхте да сте нейн посланик... Но такова място няма за мое съжаление. А още по-криво ми е, че трябва да ви кажа - тази седмица ще е добре да загърбите идеализма си, да влизате в компромис с убежденията и идеалите си. В името на семейството вместо да борите глобалното зло ще се налага да се сблъсквате с роботизирани бюрократи, неразбрани шефове и бездушни монополисти на ежедневието ни. Стиснете зъби, Стрелци. За вас няма непобедим противник, дори и да не играе честно, дори и да е допингиран с хормона на икономическия растеж, не само моралната победа ще е ваша, а и реалната. Бийте с чест и по техните правила. Може би така се създава утопия?

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Възможно е тези дни много до ви тича фразата “скъпи на брашното, евтини на триците“. Пробвайте да не го допускате, не само заради доброто си име, но най-вече за доброто ви настроение. В случая изобщо не става дума, че ще играете на световната борса с акции на брашно или трици, нито за нелогични прояви на скъперничество или разхищение. А по-скоро за това да не допускате дребни, незначителни неща да ви скапват настроението, да ви правят раздразнителни или назидателно смълчани. Опитайте да гледате по-мащабно, да видите общата картина и да не се вторачвате в пренебрежими грешки и недостатъци на околните и най-вече на човека до вас. Благородството ви е най-скъпата стока, раздавайте я щедро, защото наистина тя няма нито срок на годност, нито цена.

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

Дни подходящи да разширите кръгозора си. Ще трупате знания с лекота, независимо дали ще посещавате курс или просто ще учите разнообразни и полезни уроци от ежедневието. Лесно ще влизате в час с нови технологии и рационализации в работата. Адаптирате се бързо в непозната среда, вниквате в същността на революционни концепции. Възползвайте се от изострените ви рецептори, от силната памет и наблюдателност. Стартирате не само ударна и ползотворна седмица, а и успешни бизнес начинания, социални проекти. Вашата добра кондиция тези дни ще привлече много доброжелателни погледи. Оглеждайте се, ослушвайте се, защото най вероятно ще има доста примамливи предложения за развитие на кариерата ви.

Риби

Риби

20.02 - 20.03

Опитайте идните дни да сте възможно най-малко зависими от професионализма или коректността на другите. Иначе рискувате не просто да останете разочаровани, но и да провалите важни за вас планове. Действайте по възможност сами, а когато все пак се налага да си сътрудничете с някого, не се предоверявайте. Независимостта е доста неточно понятие, но идните дни ще ви се наложи да я отстоявате до възможните за вас граници. Хубавото е, че що се отнася до приятели и семейство, ще срещнете разбиране и така вдъхновяваща морална подкрепа. Опрени на собствените си знания и опит, вярвам ще имате една изморителна, но пък и доста успешна седмица. Възстановете сили през уикенда и се радвайте на едноличното си лидерство.