Хороскопи
Седмичен хороскоп 20.03.2023 - 26.03.2023
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Вроденият ви чар се подсилва от леко налудничава влюбеност. Устремени, завеяни и изобщо - истински сте, Овни. Важно е обаче да не забравяте, че сега няма нужда от крайни решения. Изживявайте моментните си тръпки, но се постарайте да опазите личния си свят. Наблюдавайте внимателно, ослушвайте се и канализирайте енергията си в планове. Съвсем скоро ще имате възможност да се втурнете напред и да изживеете звездния си миг.

Телец

Телец

21.04 - 21.05

В реда на всички рогати на вас се е паднал жребий "търпение". Важно е да се пазите от всякакви съмнителни оферти, както в личен, така и в професионален план. Забравете бързото забогатяване и браковете във Вегас. Вероятността да изскочи нещо читаво е малка. Разчитайте на личната си упоритост, вяра в светлото бъдеще и огромна жизнена енергия. Дори да не ви изглежда така за момента, всъщност поставяте основи на прекрасни неща.

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

В главата ви е "прескочи кобила". Мисъл след мисълта, идея след идея. Дайте си време, Близнаци. Постарайте се да подредите всички хрумки и да отсеете най-важните сред тях. Разчертайте седмицата и подскачайте по нея, както сте го правили като малки. Ако съумеете да хванете игровия елемент, ще сте абсолютен победител. Ако пък се случи да ви се охлузят коленете, не плачете, станете и си спомнете, че юнак без рани не ходи. Повече смях, това е задължителна рецепта.

Рак

Рак

22.06 - 22.07

Римувате, тактувате наум и ви се въртят разни хрумки из главата. Това прави периода подходящ за поети, но реализирането на плановете си оставете за по-нататък. Седмицата е подходяща да подредите приоритетите си, да изчистите шкафовете от ненужни спомени и да изхвърлите малко чужд багаж. Не изпитвайте чувство за вина и не спирайте да си тананикате. Ако имате нужда от помощ, не се притеснявайте да я потърсите от близките си.

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

За вас, Лъвове, изборите идват доста преди насрочените от държавата. Хубавото е, че нямате нужда от ден за размисъл, отдавна сте взели решението. Е, сега е моментът да го изпълните. Бъдете уверени и последователни и всичко ще бъде наред. Единствено не се поддавайте на провокации и излишни страсти. Прибързаността няма да ви е от полза. Девет пъти дишайте, после мерете, ако не се налага - даже и не режете.

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Седмица, през която ще играете твърде близо до ръба на фала. Бъдете малко по-тактични, Деви. Явно тези дни няма да вземете наградата за Fair Play, но пазете от контузии както противниковите, така и собствените си играчи. Винаги, когато настъпите някого, сами сте си най-строгия съдия и си вадите картон, а от това страдате и вие, и красотата на играта. Нали? Вашата способност да сте перфекционисти е чудесна в хиляди направление. Понякога само трябва да я озаптите.

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Много успешна седмица за любов. При няколко условия. Първо - не се правете на важни. Второ - отстоявайте себе си. Знам, накуп звучи странно, но все пак, ще се справите. Вярвайте малко повече в собствените си сили и седемте дни ще минат на магия. Периодът е подходящ да изразите себе си във всяко направление. Творчеството в живота ви ще е силно подчертано. Авторските инициативи ще ви идват отръки, без значение дали говорим за нов пейзаж или нова връзка.

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

"Ах, Скорпиони!". Именно това ще чувате доста често. Изостря се чувството ви за хумор, заинтересованост към живота, емпатия към света като цяло. Важно ще бъде да не давате излишен тласък на и без това бурните си емоции. С повече желание направлявате жизнените си сили добре. Впрегнете ги да работят в посока семейство, приятели, за вас самите. Така няма шанс да сбъркате.

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Сега е моментът да си пожелаете нещо, защото Планетите казват, че е твърде вероятно да се сбъдне. Просто трябва да следвате собствените си идеали, като осъзнавам, че понякога изобщо не е така "семпло" занимание. Все пак късметът е с вас, Стрелци. Бавно, методично и плавно следвайте стъпките си към победата. Отпускат ви занимания, свързани с изкуството, природата и прочее. Опитайте да намерите време за тях.

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Светът е голям и спасение наистина дебне отвсякъде, Козирози. Огледайте се, преценете внимателно ситуацията, вариантите за изход и дали победата всъщност не означава загуба. Понякога спасението може да дойде от най-неочаквани места, но само ако сте с широк мироглед и не се ограничавате в мисленето.

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

Скъпи Водолеи, тази седмица, ви дава страхотен шанс да изправите всички гънки в отношенията с околните. Без значение дали сте имали съмнения в партньора, политически спор с приятел или недоизказани неща с близките, хващайте ютията и започвайте да гладите. Изчиствате се от стари натрупвания и сега можете с леко сърце да контактувате с флората и фауната около вас. Необходимо е да сте внимателни във финансите си... както винаги, де.

Риби

Риби

20.02 - 20.03

Напук на хубавото време, твърде вероятно е при вас седмицата да е от много работните. Не се ядосвайте, Риби, а проявете инициативност и професионализъм. В един бъдещ период тази инвестиция от време и енергия ще ви се върне неколкократно. Друга важна тенденция в седмицата е да не си позволявате да се изнервяте. Спокоойно, спокооойно.