59-годишната Моника Белучи в цялата й женствена прелест

На корица на списание ODDA

14 March 2024

„Красотата е дар, също като здравето или интелигентността. Не можеш да се гордееш с красотата си, защото не си направил нищо, за да я имаш – получаваш я наготово“, твърди една от най-красивите жени в света - Моника Белучи.

Тя наистина е дарена с неостаряваща и вечна красота, защото на 59-годишна възраст продължава да краси кориците на списания във фотосесии, за които повечето млади актриси, певици и модели могат само да мечтаят.

Този път Моника Белучи е на корица на списание ODDA. Тя сподели част от фотосесията за изданието, което подхожда доста артистично и с въображение към тази красива жена, талантлива актриса и вечна модна икона.

За корицата Белучи е в жълта рокля на цветя на Balenciaga. В друга рокля с флорални мотиви на същия бранд я виждаме и във фотосесията в броя. Вижте я в галерията ни.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ODDA (@oddamagazine)

1 КОМЕНТАР
1
9011voca
14 March 2024, 23:24

Cъпрyгата кyпи капсyли, кoитo пpомeниxа нaшия ceкс и cпaсиxа бpака ни, eфeктът бeше пpосто бoмбa: жeлязнa еpeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, ярки оpгазми и отново се чyвcтвам млaд и жeна ми е дoвoлна. Cъжaлявaм сaмо, че не съм oпитвaл тeзи капcyли по-paно! Ceгa ги съвeтвaм на вcички, cъпpyгaтa ги кyпи тyк--- https://use.my/man

ТВОЯТ КОМЕНТАР