Говори с EVA vol.10: Майки и дъщери

24 February 2023

Изборът на тема за първото за 2023 година издание на "Говори с EVA" не е случаен – в най-женския месец от годината обръщаме поглед към една винаги интригуваща тема - отношенията между майките и техните дъщери.
 
Заедно с нашите събеседници ще отговорим на поредица въпроси – за споделянето, за табутата, въпросите около съзряването и женското здраве, за приятелството, трудностите и амбициите.
 
Достъпът до събитието изисква предварителна регистрация с 2 имена на [email protected]. Събитието не е достъпно за лица под 18г.

Бъдете наши гости, за да разберете какво ще ни споделят по темата Гала и Мари на 9 март от 18.30 часа в Astoria Grand Hotel.

"Когато погледите на Мари и Гала се срещат, и двете стават по-красиви. Енергията помежду им променя пространството. Пълни го с любов и нежност. Гледам как позират и макар че изглеждат различно, си давам сметка колко силно си приличат – в излъчването, в добротата и мекотата, които струят помежду им. Сякаш всяка усеща другата като по-хубавата версия на себе си, като свое вдъхновение и източник на сили. Всяка дъщеря е подарък за майка си и път за осъзнаване на нейната женственост. Всяка майка е урок по женственост за дъщеря си." Из интервю на Лилия Илиева за сп. EVA, брой април 2022 г. Целият материал може да прочетете тук – Гала & Мари - твоето отражение в мен.

В дискусията ще се включат и д-р Констанца Тошева и Д-р Цветина Даскалова, които освен, че са майка и дъщеря, споделят и професионалното си развитие в областта на акушерството и гинекологията. Модератор на дискусията ще бъде Мария Касимова - Моасе.

 
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР