Мария Илиева:

Харесвам мъже с красив ум

Лилия Илиева 09 July 2007

снимка Studio Bl!ss
Със сигурност това е силна година за Мария Илиева. Тя пя в Брюксел на концерта за присъединяването на България към Европа, където членовете на Simply Red (без Майк Хъкнал) поискали да се снимат с нея. Наскоро Мария Илиева влезе в клуба на притежателките на червена кредитна карта Diners Club International First Lady - карта, която се дава на дамите с високи професионални постижения и неповторим стил. „Притежанието на тази карта е свързано с много удобства - разказва певицата. - отдих във VIP зали в летища по света, ползвам страхотни отстъпки в различни магазини. Уникалността на тази карта се изразява и в това, че в нея е включена застраховка срещу рак на гърдата. Аз от две години съм лице на кампанията за борба срещу рака на гърдата на Avon и тази кауза е важна за мен."

Червената кредитна карта, която притежаваш, е за жената, която знае как да сбъдва желанията си. Какви са твоите желания и как ги сбъдваш?

Моите желания са свързани предимно с нематериалния свят, въпреки че едното е винаги следствие на другото в крайна сметка. За да се чувствам щастлива и с добро самочувствие, трябва да имам свободата да правя своя избор, който понякога е свързан с материалното и тази карта ми го позволява.

Какво имаш предвид под „нематериалния свят"?

Ами неща, свързани с любовта, с усещането за живот, с духовното общуване.

Добре де, ние сме жени! Не е ли по-добре някой друг да сбъдва нашите желания?!

Сладостта сам да си сбъднеш желанията е по-голяма според мен.

Любопитно ми е освен опцията "сама" кой друг се грижи за сбъдването на твоите желания?

Господ ми помага. (Избухваме в смях.)

Това вероятно е така! Но аз исках да те попитам дали има човек до теб?

Има, да!

Как се казва?

Да не изпадаме в такива конкретни детайли. Поводът да сме заедно със сигурност не е това, че искам той да сбъдва моите желания. Възхищава ме с красивия си ум. Аз обичам мъже, които имат красив ум.

Все пак той сбъднал ли е някакво твое хубаво желание?

Да - да бъда обичана.

А нещо по-материално...

Ние постоянно си правим сюрпризи. Понеже страшно добре се познаваме, успяваме да се изненадваме с аксесоари или някаква закачка, която ще ни разсмее и развесели. Изненадвали сме се с пътувания до различни дестинации. Много е вълнуващо, когато единият не знае за къде са самолетните билети. Много мило и приятно е.

Струва ми се рисковано. Как избираш какви дрехи да си вземеш, ако не знаеш накъде пътуваш?

Е, един ден преди заминаване си казваме.

Как подготви гардероба си за този сезон?

Нямам време да се разходя и да разгледам всичко, а нямам и стилист като големите звезди на Запад, който да се грижи за моя ежедневен стайлинг..., затова обичам да пазарувам в магазините на Паола Апси. Тя добре познава вкуса ми, нейните момичета - също. И те просто знаят кои са моите дрехи, предлагат ми ги, аз пробвам и ги взимам. Често изборът ни съвпада.

Коя е любимият ти тоалет за лятото?

Имам няколко любими рокли на Bluemarine, линията Blue Girl. Дрехите на тази марка сякаш са шити за мен. Купих си и една много красива рокля на Class Cavalli - с много изчистена линия, което не е типично за Кавали и много ми харесва.

Разкажи ми за някое неочаквано пътуване-изненада!

Преди половин година например за първи път отидох до Черна гора. Много непознато до този момент място. Изключително красиво и зареждащо.

ТОЙ българин ли е или чужденец?

Как да ти отговоря сега?... С много красива и близка до моята душевност.

Може би е сърбин?

А-аа, не казвам!

Къде ще пътувате това лято?

Може би в Испания.

Къде в Испания?

В Барселона и Ибиса естествено!

Защо "естествено"?

Ами защото за мен е естествено. В Ибиса отивам за безкрайни партита, а в Барселона - за почивка и вдъхновение от красотата и атмосферата. Ето там никога няма да се уморя да се връщам. Има една страхотна улица с улични артисти. Всеки от тях прави нещо и го прави по много интересен и завладяващ начин. Прекарвала съм часове да ги гледам.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР