Летен сблъсък на четирите стихии

Може би си пламенна натура или артистична личност, която следва вятъра? Довери се на обонянието си и ще разбереш

Илияна Йорданова 11 July 2011

In The Mood For Love Man на Ferre

Може би си пламенна натура и кипиш от енергия? Или си артистична личност, която следва вятъра? Или живееш в реалността и вярваш в понятието „тук и сега“? Довери се на обонянието си и ще разбереш



земя - стъпи здраво!

Вярвай в себе си и подправи самочувствието си с цветни акорди! Възползвай се и от другите земни блага - мускус, свеж грейпфрут и листа на виолетка.
В настроение ли си за любов? Тогава не бленувай, а действай с In The Mood For Love Man на Ferre. Мъжественият аромат ще приземи избраницата направо в прегръдките ти. Нотките на лавандула те правят властен, а пикантните на пипер, кориандър и кардамон - леко арогантен. Повярвай, това ще й хареса!
Няма как да не го запомниш с тази буйна свежест от грейпфрут и бергамот, балансирани от листа от виолетка и чувствен амбър. Неговият подпис е Porsche Design Sport. Вече не можеш да изтриеш този мъж от паметта си.
Устремен в бъдещето, приел реалността и способен да те доведе до върхове, по-високи дори от Монблан - това е във възможностите единствено на мъжа Mont Blanc Legend и неговото ухание на бергамот, листа от ананас, жасмин и роза.
Интелигентен и секси, водещ до пристрастяване - такъв е мъжът Narciso Rodriguez For Him Musc Collection. Мускусното изживяване, подчертано от ирис и розов пипер, побеждава всяка съпротива по пътя.

вода - преливай от удоволствия!

Понеси се на вълните от желания и емоции с акватични нотки, съчетани с цитрусов привкус и хладна мента.

Интуицията те води към водопад от страст с Emporio Armani Diamonds For Her. Свежият коктейл от замразени малини, ябълков шербет, божур и бял мускус действа освежаващо и настройва за приключения. Emporio Armani Diamonds For Him кара всеки мъж да мине покрай теб като бушуващ океански вятър, който оставя по кожата ти капки от лимонени, какаови и ментови фантазии.
Дамският Dalilight на Salvador Dali е като тропически тайфун. Една след друга „вълните“ с дъх на цитруси, ябълка, водна линия и бяла праскова  връхлитат сетивата и помитат всичко по пътя си.

огън - възпламени се!
Изгори в пламъците на една страстна любов или се отдай на нетърпението да изживееш живота си в пълнота. Игривите тропически нотки, укротени от уютната топлина на ванилия, ще внесат равновесие в горещата ти природа.
Very Irresistible Tropical Paradise на Givenchy въплъщава цялата красота на тропическия рай. Миксът от анасон, листа от мента и роза, зареден с екзотичната енергия на пасифлора, е прелюдия към грехопадението.
Енергична, независима, гореща - няма как да не бъдеш себе си с Hippy Soul на B.U. Ти си жена над нещата и чуждото мнение не те интересува, щом усетиш оптимистичния дъх на мандарина и божур, който притихва в прегръдката на праскова и ванилия, за да те направи още по-неустоима.
Посрещни изгрева на слънцето с Burberry Summer For Her, за да бъде денят ти инжектиран с положителна енергия още от сутринта. Мирисът на нар, роза и момина сълза кара усмивката ти да не слиза от лицето.
Разкрий богинята на Слънцето в себе си призовава дамският Alien Sunessence Amber Gold на Thierry Mugler. Жизнерадостният акорд на киви, цветът на орхидея и ванилия трансформират слънчевите лъчи в злато, заслепяващо околните.

въздух - дишай свободно!
Бъди над нещата и просто се пусни по течението с ухания на мандарина, лимон, жасмин. Най-хубавите неща са непредсказуеми.
Мъжкият Burberry Summer For Him предлага нов сценарий на отпуската. Отначало притежателят му те омайва на ароматния език на мандарина и юзу, после ти завърта главата с уханно торнадо от мента, мащерка и кедър.
Екзотичен остров с мандарини и лимон и поля, засети с жасмин, тютюн и градински чай. Природната картина предизвиква копнеж за пътешествия. Не ти трябва багаж, вземи само мъжкия Laguna Homme на Salvador Dali.
Като тропическа буря Pi Neo Tropical Paradise на Givenchy помита старите спомени. Ново начало вещае за всеки мъж „мразовитата“ комбинация от бергамот и грейпфрут, поднесена на ложе от смокинови листа. Соленият акорд и напоеният с морска вода кедър допълнително зареждат с енергия. 
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР