Танцувай с мен

Новите део-изобретения спестяват тъмните петна под мишниците и зареждат с тонус и свежест нонстоп 48 часа

Илияна Йорданова 24 May 2011

Дори да си във вихъра на дансинга или да практикуваш бързо ходене, никой няма да усети. Причината са новите део-изобретения, които спестяват тъмни петна под мишниците и зареждат с тонус и свежест нонстоп 48 часа

Със сигурност си наясно с разликата между антиперспиранта и дезодоранта (първият блокира отделянето на пот, вторият премахва само неприятната миризма). И че се нанасят на чиста суха кожа веднага след душ. Както и с това, че не се нарушава работата на лимфните възли и терморегулацията на тялото (освен чрез потните жлези токсините се елиминират чрез бъбреците и черния дроб). Но дали знаеш конкретните проблеми, които решават тайните ти кавалери последно поколение?
модата на Black or White свърши
Не става въпрос за безсмъртния хит на Майкъл Джексън, а за „скръбната песен“ на мишниците, която оставя следи върху дрехите. Изходът е смяна на репертоара с новия хит на Nivea, само че в кавър версия – Invisible for Black&White. Ухаещият на цветни, зелени и водни нотки Clear стик и на свежи и сладки нотки Pure спрей, ще станат евъргрийн с дълготрайния си ефект „невидима защита“. Цялата работа е в това, че частиците на дезодоранта не проникват дълбоко в тъканите, оттук липсват жълти петна върху светли дрехи. Да не говорим, че формулата разтваря алуминиевите соли в прозрачна микроемулсия, която не оставя бели остатъци върху тъмни дрехи. Още един представител на стила „незабележими“ се присъединява към 48-часовия купон. Дезодорантът спрей Invisi Mineral Cool на Garnier с двойно действие тонизира и освежава. Край на минорните настроения, които ти докарва страдащата от липса на внимание деликатна кожа под мишниците, слага серията NutriSkin на Fa. Докато витамин Е засилва защитните сили на кожата, витамин F поддържа естествените й функции. Освен 48-часовата защита от мокрота другият плюс на стика Invisible Control е прословутата липса на бели кръгове. 
за най-чувствителните – баладични съставки
Алуминиевите соли може и да намаляват „влажността“ с 20 до 40%, но определено дразнят кожата. Време е да я успокоиш, шепнейки нежно в тон с ролона Dry Touch на Vichy. Перлит – ултраабсорбиращ минерал от вулканичен произход, поема 5 пъти повече течност от талка. С неприятната миризма се бори... парфюм. Антиперспирантът под формата на ролон Sensibio Deo на Bioderma успокоява и намалява възпаленията дори след епилация. Умиротворителният му ефект се дължи на рамноза (растителна захар). С този нов партньор също можеш да танцуваш блус, без да се притесняваш от „издайници“ по дрехите. Липсата на алкохол е допълнително предимство.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР