Далече от бебето ми, носиш микроби

Както знаем, бременните жени са много чувствителни и често биват обсебвани от различни мании.

20 March 2011

Както знаем, бременните жени са много чувствителни и често биват обсебвани от различни мании. Натали Портман не е по-различна. Откакто е забременяла, тя има неописуем страх от микроби и бацили. Навсякъде носи със себе си препарат, с който да стерилизира ръцете си. Нещо повече, вече не се здрависвала с никой, за да не й се лепне някой нежелан микроб. Тя пренесла манията си към чистота и вкъщи. Съпругът й но спешност трябвало да ходи да купува препарати за почистване, както и овлажнител за въздуха.
Натали не е единствената звезда, който се поддава на подобни мании. След като роди близнаците си, Дженифър Лопес също взе спешни мерки по отношение на стерилната чистота. Тя карала всички гости в дома им да си слагат маски на лицето. А преди да влязат в детската стая трябвало да се мият с лосион, прикачен специално за целта до входната врата.
В отбора на чистниците бе и Гуинет Полтроу. Докато децата й от Крис Мартин бяха още бебета, тя също не позволяваше на никой да ги доближава, преди да си измие ръцете със специален сапун. Задължително пък гостите трябвало да си събуват обувките, преди да влязат в дома им.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР