Аромати - Игри за възрастни

От работа - вкъщи, от хола - в кухнята, от телевизора - към леглото. Звучи ли ти познато?

Илияна Йорданова 17 February 2011

От работа - вкъщи, от хола - в кухнята, от телевизора - към леглото. Звучи ли ти познато? И за да избягаш, търсиш спасение във виртуални партньори, интимни вечери или шопинг 



легло от рози

Няма по-хубав начин за разтоварване от този да създаваш радост за сетивата в собствения си дом. Фъншуй, ароматни пръчици... А защо не пътека от розови листа от коридора до спалнята? Вместо да купуваш букети, просто се напръскай с L’Eau d’Issey Florale на Issey Miyake, олицетворение на съблазнителни листенца от рози. Настроението повдига още контрастът между флорално сърце (жълт джинджифил и портокалови цветове) и нотки на мандарина.



























"висша мода" по пантофи

Не ти се вярва, че можеш да станеш модел, и то от най-висока класа. Обгърната от тюл или женствения аксесоар – перата. Желаният акцент на подиума този сезон е вдъхновението на Jeanne La Plume на Lanvin. Озовеш ли се сред ароматния му облак, ще зазвучи „Ода на женствеността“, а ти ще се превърнеш в муза на дизайнери. Уханен воал от кайсия, нектар от круши,  малини и божур ще те качи на сцената на собственото ти съвършенство.


















виртуална кражба на бижута

С ръка на сърцето признай не ти ли се е искало да проникнеш през луксозната витрина и да вземеш изкусително проблясващото колие... Адреналина ще вдигнеш, и то без да бягаш от полицията, с колекцията Jewel Charms на Bvlgari. Пресъздавайки заоблените форми на класическия пръстен Cabochon, „бижуто“ - черният Jasmin Noir, провокира силни емоции. Опаковката от 25 мл идеално подхожда за дамска чанта.











на лов за мъже

Навиване на приятелка да дойде с теб, мерене на тоалети, главоблъсканица какво да е тайното оръжие, с което да повалиш жертвата от раз... Зареди капана с Made for Women на Bruno Banani. Тогава уловът, независимо дали в бара, клуба или фитнес центъра, ти е в кърпа вързан. В момента, в който обонянието му долови нотките на цветно-плодовата стръв (малини, къпини, праскова, карамфил, ирис и теменужка), ще е безнадеждно хлътнал.














романтично пътешествие

Чувствено продължение на любовната сага. Действието се развива на емблематичния остров Горе, само на 2 км от бреговете на Сенегал. Усмихни се на вятъра и се отдай на страстта с L’Eau de Kenzoamour. Многото „прегръдки“: вкусна - бергамот, чай и горчив портокал, екзотична – иланг-иланг и франджипани, и сладка - ванилия и бял мускус, те карат да се изчервяваш от удоволствие.


















men шопинг

Обикновеният шопинг ти е омръзнал. Представи си колко забавно ще е, ако влезеш в магазин за.... мъже. Обясни на продавачката какво точно търсиш. Авантюрист, ухаещ на шафран, индийско орехче и тамян. И по възможност ексцентрик, който оставя след себе си ароматна следа на теменужка и горена захар. А може да е денди, който би оценил мириса на кашмир и кожа. Не е за вярване, но на високите ти критерии отговаря мъжът CH Men.









чат с... Орландо

Свободомислещ, спонтанен, страстен, енергичен...  Коя жена не мечтае за типаж, напомнящ небрежния и секси Орландо Блум? Чакаш с нетърпение вечерта, за да продължиш чата от вчера, и желанието за среща на живо нараства неимоверно. Когато най-накрая това стане, ще го познаеш по уханието на хрупкава ябълка, примамлив тамян, топла ванилия и екзотично дърво бубинга, характерно за мъжкия Boss Orange Man.

 
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР