лед за бърз и продължителен оргазъм

Заголеното дамско коляно вече е твърде примитивна хватка на фона на все по-откровената и взискателна сексуалност.

Ваня Шекерова 22 September 2009

Заголеното дамско коляно вече е твърде примитивна хватка на фона на все по-откровената и взискателна сексуалност. Неща, които буквално до вчера са били сексуални, днес изглеждат демоде. Като например дантеленото прозрачно бельо - според резултатите от последни допитвания до аудитория във фертилна възраст за секси се смята безшевното полуспортно бельо. Както и масажът с етерични масла вместо с играчки от секс шопа. Както и изразът "Обичам те" вместо "Искам те".

Закономерен е въпросът може ли да развиваме своята сексуалност. Специалистите обичат да казват, че сексуалният темперамент се кодира в гените и е вроден както цветът на кожата, формата на очите или на ходилото. Ако решим да се заяждаме, можем да им противопоставим аргумента, че на днешно време и първото, и второто, и третото могат да бъдат изменени. (Идва ми наум за пример Майкъл Джексън). Защо не и сексуалността тогава? По принцип това не става с таблетки, може би като изключим афродизиаците, въздействащи директно, но и временно върху половата система. Сексуалността живее в съзнанието, не в половите органи. Поне моята, а както разбирам от разговори с приятелки, и тяхната. Затова приемам, че има няколко ефективни начина да се промени отношението към собствените възможности и така да се влияе на сексуалните дадености. Сексолозите ги разделят на физиологически и психологически. Нека да се съсредоточим върху втората категория.

1.Опитайте да преформулирате своето възприемане на проблема: вие нямате трудности в отношенията с мъжете, с достигането на оргазъм - всичко при вас си е напълно наред, просто искате да стане още по-добре. Освен ако не ви мързи, разбира се.

2.Отнасяйте се към секса като към спорт. Може да сте прекрасна спринтьорка, каратистка или гимнастичка, но това не означава, че всяко ваше участие трябва да ви носи олимпийски медал. Животът (включително сексуалният) е непрекъсната тренировка. Не се старайте всяка интимна близост да е съпроводена от гръм и фанфари и не смятайте, че ден без оргазъм е напразно изживян.

3.Ако си падате малко нещо хипохондричка или сте тежко разочаровани от личния си лекар, опитайте се да си представите секса като профилактика срещу всякакви заболявания - колкото по-често и по-страстно го практикувате, толкова по-сигурно е, че имунната ви система укрепва и няма да ви предаде.

4.Непрекъснато разширявайте границите на позволеното. Ако за Кама Сутра само сте чували и чели, то вече има прекрасни илюстровани издания. Не сте правили секс на нестандартни места? Побързайте към асансьора в някоя висока сграда. Може и към пейката в близкия парк, не е толкова екстремално, но върши работа. Така ще се убедите, че граници всъщност няма и ще полетите в нови небеса.

5.Развивайте своите органи на осезанието. Не заглушавайте естествената чувствителност на кожата с тесни дрехи от синтетични материи. Правете й въздушни бани поне два пъти на ден по 20 минути, като непрекъснато помните, че пътят към чувствеността минава през чувствителността. За целта най-доброто време е, докато децата са на игра или вече са легнали.


хладно, по-хладно, студено

Ако видите в аптека презервативи с маркировка ice cover, значи модата от САЩ е прилетяла у нас. Там са луди по хладния секс. Пулверизатори с леден прах, охлаждащи гелове, секс-играчки от нетопящ се лед са изобретени да изострят сексуалните усещания на скучаещите американци. А ние, за които тези екстри са все още недостъпни, може да действаме старомодно с ледени кубчета от хладилника. За модернизация на метода минава смилането на леда или замразяването на смес от вода и спирт, за да добием гел.

Тайната на ледения секс е простичка - студът ускорява нервните импулси и изостря възприятията. В резултат оргазъм се достига по-бързо и той трае по-дълго. Много важен е моментът на изненадата - вашият любим дори и не подозира както му готвите и ...в сюблимния момент, когато душата се отлепва от тялото...


перото на Секспир

Потомките на великия Шекспир са изобретили оригинален начин за излекуване от сексуалната преситеност, която нерядко се появява между дълго живеещи заедно партньори. И така, ако при вида на любимия отдавна вече не ви секва дъхът, започвайте да пишете порнографски роман. Опишете живописно всякакви еротични приключения, случили се в реалния ви живот или само във вашата фантазия. Не пропускайте нито една подробност! Може да използвате нецензурни думи, не се ограничавайте в никакви рамки. Английски изследователи смятат, че колкото по-голяма свобода си дадете, толкова повече скрити резерви ще върнат остротата и свежестта на усещанията ви. Дерзайте в духа на Секспир (простете, Шескпир)!


AU, оргазъм

Сексуалната неудовлетвореност може да се лекува с автотренинг, Кама Сутра, нов любовник, виагра и йога. Към този списък може да прибавите и още един метод - AU-терапия (златолечение). Много приятна и естетична процедура! Състои се в следното: не по-малко от осем часа в денонощие трябва да носите на талията златна верижка или колан с украшения от злато. В САЩ вече е в продажба първата серия бельо с втъкани златни нишки. Експерти в бранша твърдят, че йоните на златото, прониквайки в организма, влияят благотворно на интимната сфера, нормализират хормоналния фон и повишават сексуалността. Скъпичко, но си струва.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР