Аромати - Открий себе си!

Ти и твоето ухание сте родени един за друг. Остава да се намерите...

Илияна Йорданова 31 October 2010

притаи дъх на залез с Orange Sunset на BOSS

Вдъхновение за жизнерадостния ароматен еликсир е онова неповторимо чувство, когато слънцето залязва, по-точно хипнотизиращата игра на цветовете, и те очаква незабравима нощ. Игриви нотки на портокалови цветчета и тубероза, смесени с ванилия и санталово дърво, напомнят за безоблачното небе на твоята слънчева натура, която с положителната си енергия сама предизвиква съдбата.










срещни любовта с Love на Chloe
Ако искаш да попаднеш в топлите му прегръдки, научи се да показваш непринудената си женственост. За „съучастник“ използвай концентрата от емоции. В превод от парфюмериен език звучи като микс от портокалови цветчета, ирис абсолю, люляк и зюмбюл. Това не е всичко. Въздушното облаче от талк и оризова пудра (препратката към пудрата за лице е очевидна) прави кожата мека като коприна.






греби от живота с Pleasures Bloom на Estee Lauder
Поляна с дъхави цветя, сочни плодове, безгрижни вечери... Разчитането на простите удоволствия, които да те направят неземно щастлива, невинаги е дар от съдбата, а умение, което се култивира. Достатъчно е да вдъхнеш апетитния акорд от грейпфрут, малина и личи и да се насладиш на изискания букет от божур, роза и жасмин, за да разбереш, че животът е тук и сега.








изживей идилия в Париж с Idylle EDT на Guerlain
Безгрижно приключение, незабравимо преживяване или ново начало? Няма значение. Това, което започва като игра, бързо се превръща в любов от пръв поглед. А отдадеш ли тялото си, отдаваш и душата си. Историята на удоволствието е проста и сложна едновременно. Неизменна българска роза, една от фаворитите на марката, чувствена момина сълза, игрив люляк и упойващи фрезия и жасмин.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР