с личен треньор като в холивуд

В която и търсачка в интернет да напишете личен треньор, персонални тренировки, фитнес ваканция, измерване на мазнини в тялото, неизменно ще стигнете до страниците на Милко Георгиев и спортен клуб Spider sport.

Елка Влаховска 23 November 2009

Известни телевизионни водещи, артисти, политици, бизнесмени и изявени спортисти се доверяват на програмата, разработена от фитнес гуруто и постигат трайни добри резултати след цикъла от индивидуални тренировки под наблюдение. При Милко Георгиев и неговите треньори човек обикновено попада, заведен от приятел, който е свалил килограми и е влязъл в перфектна форма, при това без да гладува. Напротив – вместо мюсли и обезмаслени млека са го посъветвали да наблегне на месото, яйцата, узрелите сирена и кашкавали, въобще – да увеличи мазнините и да сведе въглехидратите до 15% от дневния калориен режим, а протеините – до 25%. Ползата за здравето от нисковъглехидратната и високомазнинна диета може да бъде обяснена според последните световни научни изследвания, които поставят под въпрос утвърдени с години стереотипи, но това е една друга тема. В Spider Sport резултатите могат да се видят „на живо“. Комплексът хранителен режим и упражнения, който преподават треньорите в клуба, се нарича Spider Stamina. Разработен е от Милко Георгиев и изглежда като поредица от формули и математически изчисления за постигане на оптимално тегло, сила, издръжливост и бързина. Всъщност работи се със свободни тежести и на уреди в продължение на около час, индивидуално, като се редуват дърпащи, бутащи, усукващи, клякащи упражнения. Милко Георгиев работи със „звездните“ си клиенти така, както тренира и републиканските ни шампиони в над 10 вида спорт. По неговата програма с индивидуален треньор работят и деца с изразена сколиоза (гръбначно изкривяване), които бързо възстановяват здравето си. Огромният интерес към програмата Spider Stamina добави нова гореща точка на картата на София. В луксозната атмосфера на новооткритото студио Spider Sport в кв. Лозенец всеки може да направи своята тренировка с персонален треньор, да ползва сауната и солариума, а дамите да си тръгнат с перфектна прическа и маникюр, както и с блеснала и сияйна кожа след терапиите в козметичния център с продуктите на Yon-Ka. Какво да кажем, живот по холивудски стандарт! Сред привържениците на персоналните тренировки са Ирина Флорин и Краси Ванков от „Рекордите на Гинес“, а неотдавна се присъединиха „семейно“ Гергана и Соломон Паси.
Повече информация на www.spidersport.com и блога www.lichentrenior.com


7 правила за всеки ден независимо дали спортувате
1 Хранете се не по-малко от 3 и не повече от 4 пъти на ден.
2 Пийте 2 до 3 литра вода.
3 Осигурете достатъчно количество основни мазнини в храните – риба, месо, масло, студено пресован зехтин.
4 Избирайте пълномаслени млечни продукти, узрели сирена и кашкавали, заквасена сметана.
5 Ограничете преработените храни, богати на рафинирани въглехидрати, оцветители и консерванти
6 Винаги закусвайте! Не пропускайте хранене.
7 Понеже храната в днешно време не е с много добро качество, можете да си добавяте от време на време витамин А, витамин D, цинк и Омега-3.


Ирина Флорин
Когато преди около две години Ирина Флорин избира своя персонален треньор, тя първоначално е изненадана от новата система на хранене и тренировки. Докато в другите фитнес центрове са я убеждавали да яде обезмаслени млека и сухи меса, в Spider Sport й препоръчват пълномаслено мляко, по-мазни меса, черен дроб и масло. Тя сама се убеждава в „парадокса“ на диетата – в началото тялото й е с 21% мазнини, докато сега е с 15%, след като включва редовно в менюто си свинска пържола, телешки медальони, печен гъши дроб и сьомга. От 53 кг сваля на 50, обемите видимо се свиват и сменя гардероба си с два размера по-малки дрехи.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР