личен треньор срещу закона на нютон

Законът за гравитацията важи за всички, дори и за звездите, и засега никой не е успял да го отмени.

Свобoда Сидерова 15 September 2009

Кайли на езика на аборигените означава бумеранг. Жалко, че в речника на коренното население на Австралия, откъдето е и динозавърката от епохата на диското Кайли Миноуг, няма обозначение за съчетанието "мис стегнато задниче". Законът за гравитацията важи за всички, дори и за звездите, и засега никой не е успял да го отмени. Тайната на миньончето е 75-минутна процедура за стягане на дупето, резултатът от която се равнява на 800 клякания. За да не остане по-назад, Кармен Електра кърши снага около кола в еротични танцувални ритми, т.нар. кардиостриптийз. Ако войната с целулита и излишното тегло се води постоянно и с всякакви средства, кой знае защо другият проблем - стегнатата кожа, остава в сянка. Ако се питате дали все още е ОК да носите златни шортички като тези на Кайли, обърнете внимание на лифтинг средствата за тяло

вашия нов личен треньор

Той ще ви помогне да се преборите със загубата на еластичност и да изгладите кожата за по-малко от 5 минути на ден. И независимо от земното притегляне, да "повдигнете" нещата след няколко месечна употреба. Фирми като Biotherm и Yves Saint Laurent дори включиха думата Fitness в името на продукта. Етерични масла, витамини, соя, маслинови листа, китайска гъба шитаке, кофеин, водорасли, микроелементи, сред които водеща роля заема силицият, в укрепващите кожата средства подобряват работата на клетките, активират синтеза на съединителна тъкан и предотвратяват стареенето. Освен това великолепно я подхранват и овлажняват.

използването на лифтинг средства не изключва посещението на козметичен салон и фитнес центрове. Вашето тяло обожава още:

  • лимфодренаж, най-действеният вид ръчен масаж
  • процедури с апарата Dermosonic или Celu M6 Keymodule I на LPG
  • електростимулация на мускулите
  • занимания с кардиостриптийз
  • бягане, клякания и качване на стълби
  • конна езда в тръс

Кожата ще запазите еластична, ако избягвате прекаленото излагане на слънце, горещите вани, пушенето, рязкото отслабване и напълняване и плътно прилепващите дрехи.

Средствата може да са под формата на серум, крем, гел, мляко или масло. Стягащата програма на топ-модела Хелена Кристенсен например включва тонизиращото масло на Clarins, а след това крема с лифтинг действие на същата марка. Борещите се с целулита и излишните сантиметри продукти са верни съюзници в борбата за еластична кожа. Например отслабващият PerfectSlim на L'Oreal, регенериращият крем Gel-Creme Minceur Anti-Age на Algotherm или моделиращият Retinol Anti-cellulite Modelling на RoC.

Разработката на стягащ продукт за определен участък съвсем не е комерсиална уловка за повишаване на продажбите. Работата е в това, че в различните участъци, особено след 35-40-годишна възраст, кожата се отпуска по различен начин, а мастните натрупвания са от друг вид.

сочни като праскова

Диетолозите съветват на наблегнете на желираната риба и плодовото желе. Рибата тон и сьомгата са богати на незаменимите за кожата ненаситени мастни киселини, а желатинът е чист колаген. Само 300 г желе на седмица и кожата ще е по-плътна и стегната след месец.

Досега козметолозите фокусираха вниманието си предимно върху корема, вътрешната част на бедрата и дупето. Концентратът за стегнат корем Abdo-Choc на Biotherm например действа като "козметичен пояс" и същевременно изглажда кожата. Givenchy лансира едновременно продукт за дупе и бедра и за корем и талия. Спреят за красив контур Fess' Lift от серията SPA Energie Vegetale на Yves Rocher и гелът Fesses Up на Lineance са предназначени за "петата точка". От Orlane разчупиха схемата. След крема за корем SOS Ventre на пазара е първият продукт за стягане горната част на ръцете Creme Bras Nus. Заедно със стягащия крем за крака Soin Jambes Nues са част от програмата Pure Femininity на марката.

полезни съвети:

Преди употреба разтрийте проблемните участъци с обикновена четка или естествена гъба луфа, но на сухо, за да подготвите кожата за последващото усвояване на активните съставки. Временното зачервяване и чувството за топлина са признаци за засилено кръвообращение. След контрастния душ нанесете избрания продукт - в посока от долу на горе. После помасажирайте, леко пощипвайки кожата с палеца и показалеца. Там, където е най-отпусната, движенията са по-интензивни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР