фитнес инструктаж

Обичате да играете тенис. След играта можете да не се преобличате. Шортите са сред top 10 за сезона...

Свобoда Сидерова 29 April 2009

Обичате да играете тенис. След играта можете да не се преобличате. Шортите са сред top 10 за сезона...

По всичко личи, че спортната мода наред с етното ще се превърне в култ през лятото. Не случайно дизайнери като Chanel, Lacoste, Michael Kors  заимстват идеи от спортната площадка и фитнес залата, приветствайки здравословния начин на живот. Спортният стил е преди всичко унисекс, разкрепостеност и комфорт, макар че е трудно да се разбере къде точно започва. Благодарение на декоративните елементи - принтове и пайети, и материи като шифон и коприна, шортите-бермуди в тандем с високи токчета, вечерните рокли с лампази и роклите-олимпийки придобиват fashion-статус. Единственият „минус” на спортния стил е, че предполага спортна форма. Ако фигурата ви не предизвиква съмнения, О.К. В противен случай, от вас се иска само да кажете „сбогом на мързела”. Целулитът, отпуснатата кожа и отоците не са от друго, а от нищо-не-правене. Непростимо, особено след като RoC откри антицелулитната съставка форсколин. Липолитичното й действие надвишава това на кофеина цели 50 пъти. 

 
По законите на жанра

За да имат ефект средствата за тяло, преди всичко формулирайте основния проблем – отслабване, моделиране, стягане или дренаж. Преди да нанесете избрания продукт, разтрийте зоните с груба ръкавица от естествен материал, а с масажор закрепете резултата. По принцип специалистите препоръчват да използвате продукт за тяло 2 пъти дневно. Така че спокойно можете да ги комбинирате. Например сутрин гел с лифтинг ефект, а вечер моделиращ крем.


1. ръкавица на Beter
2,3. бумеранг и топка за ръгби, и двете на Chanel
4. масажор на L’Occitane
5. суперконцентрирана възстановяваща анти-ейдж грижа Superconcentrato Piparatore Anti-Eta на Collistar за вътрешната част на бедрата и ръцете, корема и колената
6. антицелулитен гел Retinol Anti-Cellulite на RoC с форсколин и ефект на корсет
7. нежен омекотяващ дезодорант Comforting Softness Deodorant на Darphin
8. ободряващ душ гел Citrus Verbena Shower Gel на L’Occitane с аромат на цитрус и върбинка
9. затоплящ скраб Celluli Laser на Biotherm с ултра изглаждащ и масажиращ ефект

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР