звездите го предпочитат minx-ирано

Става  въпрос не за нова поза в секса, а за  разноцветните лепенки по ноктите, дело на прочутата американска марка Minx Nails, които са на път да изместят лака за нокти.

Свобoда Сидерова 13 January 2010

Става  въпрос не за нова поза в секса, а за  разноцветните лепенки по ноктите, дело на прочутата американска марка Minx Nails, които са на път да изместят лака за нокти. Както винаги, фенки на предизвикателния маникюр са холивудските диви. Първа крак повлече Бионсе. На 35-ите музикални награди певицата демонстрира маникюр като от разтопен метал, който перфектно пасна на блестящия й тоалет. На концерт във Флорида Риана пък се появи с нокът с лика на Барак Обама. Не е ясно дали рисунката е част от имиджа й на лошо момиче, или е начин да засвидетелства почитта си пред президента, но във всеки случай й седи гламурно. Изборът на Виктория Бекъм по време на изявите на Spice Girls в Лос Анджелис е блестяща розова основа, покрита с много ярка розова мрежа и завършваща с лента в сребърен хром. Фърги, Кристина Агилера, Пинк, Лиза-Мари Пресли, Лили Ален, Линдзи Лоън, Парис Хилтън и Лив Тайлър също се заразиха от minx треската. 


big thing
Революцията в nail арта тръгва от слънчева Калифорния, където жените са задължени да изглеждат невероятно независимо дали са на сърф или на филмова премиера. Кранчето на „голямото нещо“ завъртат екзалтиран фен на екстремните спортове и професионална козметичка. Последната търсела покритие, което максимално да предпази маникюра й. Най-накрая намерила здрава основа, която може да бъде оформена в различен дизайн. 


без химия и миризми
Хитът на лятото не изисква топлак, основа или сложна техника за изпълнение. Представлява плътно покритие с лепкава страна, която се активира на инфрачервена светлина в салон. Благодарение на топлината лепенката се свързва здраво с нокътната плочка и я запечатва напълно. Премахва се отново с топлина. Това не значи, че при къпане маникюрът ще „изтече“ в канала. Водоустойчивият филм позволява и безпроблемно миене на чинии, стига, разбира се, да е залепен правилно. Minx-лепенките издържат, без да се надират, средно от една до две седмици на ръцете и до месец - месец и половина на краката. Предлагат се вече и у нас. Цената е 25 лв. Адресите на салоните на стр. 145.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР