неглиже

Няма нищо по-секси от стегнатото тяло.  Какво да направите, ако любимият го поставя на първо място по скалата на тръпкомера.

Свобoда Сидерова 03 June 2009

Няма нищо по-секси от стегнатото тяло.  Какво да направите, ако любимият го поставя на първо място по скалата на тръпкомера.



Навремето Марлене Дитрих обичаше да повтаря: „Всъщност нямам толкова хубави крака, просто знам как да ги показвам.“ Последвайте съвета й, още повече че дизайнерите дадоха зелена светлина на радикалното мини. Намекнете за достойнството си с шорти-гащи, както направи Dsquared2, или с хрумката на великия комбинатор Jean Paul Gaultier – рокля-боди, прилепваща по тялото като втора кожа. А защо не и с асиметрично боди на La Perla, както и с бодито-бански на Versace? (Между другото идеите са едни от най-свежите за сезона, като бодито се носи вместо топ.) Струва ви се прекалено смело? O.K. Тогава се сдобийте с личен инструктор (кой както го разбира), като не забравяте да включите в домашната си бюти програма нашите козметични предложения. Междувременно изхвърлете всички книги и статии за диети и реклами от типа: „Аз свалих 10 кг за 2 седмици и вие можете!“, и опитайте с разумно хранене. Другият начин да се вталите е да се влюбите. Изследване показва, че първата фаза на love story-то „гори“ 2.5 кг. Второто събитие, провокиращо загубата на тегло, е сватбата. Преди заветното „да“ минус 3.6 кг са ви в кърпа вързани.

P.S. Ако бургерите ви липсват повече, отколкото бившият годеник, върнете се към онази част на текста за фитнеса и стягащите продукти.



1 подмладяващ крем за тяло със стягащ ефект No Complex на Givenchy с масло от купуаку и екстракт от шитаке 2 стягащ крем за тяло Success Future Body на Guerlain с екстракт от чист амбър 3 стягащ крем за тяло Eluage на Avene с производно на ретинол и хиалуронова киселина 4 стягащ хидратант за тяло Moisturiser Firming Q10 Plus на Nivea с коензим Q10


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

за домашно
Ericson Laboratoire създаде мултиактивна терапия Slim&Lift, която може да забъркате сами вкъщи. Двойно активният крем с отслабващ и стягащ ефект и двойно активният серум с лифтинг и регенериращ ефект се смесват в специална купичка. Основната съставка в крема – червено водорасло, активира производството на колаген за сметка на това на мастни клетки. Екстракт от зелени водорасли, корени от цикория и рускус в серума заличават стриите и възстановяват капилярите.


ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР