velasmooth нова дума за нова фигура

Можете да не се борите с целулита и да забравите за проблема – все още никой не е умрял от „портокалова кожа”. А можете и да се опитате да направите тялото си привлекателно и секси. Само не казвайте „не мога”, което е равнозначно на „не искам”.

Свобoда Сидерова 28 April 2009

Можете да не се борите с целулита и да забравите за проблема – все още никой не е умрял от „портокалова кожа”. А можете и да се опитате да направите тялото си привлекателно и секси. Само не казвайте „не мога”, което е равнозначно на „не искам”.


Опитвам се да проумея защо целулитът е мръсна дума за звездите и все не успявам. Да вземем например Деми Мур. Вместо да си признае, че веднъж седмично се кланя на новия бог сред антицелулитните апарати - VelaSmooth, който е хит в момента в Америка, актрисата твърди, че е фенка на хирудотерапията – очистване от токсини с... пиявици. Б-р-р! Преди да разберете защо с две ръце гласувам за машината-чудо (мечтата ми е да премахна 1-2 см в областта на колената и дупето и да стегна вътрешната част на ръцете), нека ви питам нещо. Всекидневно присвиване под лъжичката или здравословно хапване? Тренировки до припадък или спортуване за удоволствие? Синини след масажа или безболезнена процедура? Липосукция или „пасивно“ шейпване? Ако във всеки въпрос сте зачеркнали отговор б), значи сте готови за процедура с апарата VelaSmooth на израелската фирма Syneron. В основата й е технологията ELOS (в превод електро-оптична синергия). Между другото, авангардната машина е дело на един от създателите на технологията IPL, познатото на всички фотоподмладяване. Звучи обнадеждаващо, от личен опит знам, че интензивната пулсираща светлина е убиец на бръчки. Но да се върнем към VelaSmooth. Сантиметър по сантиметър апаратът скулптира ново тяло, като премахва мастните натрупвания, намалява обемите, повишава еластичността и тургора на кожата и тонизира мускулите. Вълшебство? Не, а и какво отношение имат високите технологии към вълшебствата? Работата е там, че към ефекта на двата вида енергия – инфрачервена и радиочестотна, се добавя този на вакуум и механичен ролков масаж.

Как все пак действа VelaSmooth?

Инфрачервеното излъчване нагрява повърхността на кожата. Електрическата енергия пък пренася топлината в местата с целулитни залежи. Активирането на клетъчния метаболизъм с цели 14% (уау!) води до разграждане на мазнините – мастните клетки започват да се самоизяждат, като се свиват значително. Вакуумът и ролките освен че усилват проникването на лъчите и радиовълните, играят и самостоятелна роля, а именно ускоряване на микроциркулацията и на лимфния дренаж, елиминиране на токсините и насищане на тъканите с кислород. След такава масирана атака нещо в организма „превключва“. Дори не ви тегли към сладко. Налице е отличен резултат в промяната на контурите на тялото. Едновременно с ликвидирането на целулита върви стимулиране на  колагеновите влакна, в резултат на което кожата се подмладява. 

Още след първата процедура

текстурата й се подобрява и се наблюдава мощен стягащ ефект, задължителен след голяма или рязка загуба на тегло. Благодарение на лифтинга намаляването на обиколките става след 4-5 сеанса, все едно цяла година сте блъскали във фитнес залата. „Сбогом на целулита” казвате след 12-ия. Без болка, без хирургична намеса, без странични ефекти и усложнения. VelaSmooth има голям и малък апликатор. Първият е за корем, задни части, бедра и гръб, вторият - за ръце, лице, скули, шия и прасци. Обработваният участък се намазва с повишаващ проводимостта гел, обогатен със специални соли, и се обработва с накрайника няколко пъти до получаване на желаното нагряване. 3-те нива на мощност позволяват параметрите да се оптимизират във всеки конкретен случай. Тъй като технологията включва и вакуум масаж, апаратът е ефективен още и при мускулни болки, стрии, следоперативни белези, неравности след липосукция. Най-хубавото е, че само след 6 седмици (по 2 процедури седмично) ще смените гардероба си с поне 2 размера по-малки дрехи. Сега разбрахте ли защо VelaSmooth е нещото, което отдавна търсите? 


Името на най-правилното отслабващо ноу-хау е комплекс


Наистина революционен метод 4 в 1 без аналог в естетичната медицина, най-добрият в днешно време за ефикасно третиране на целулит според д-р Патрик Битер Джуниър, дерматолог от екипа на предаването „Пълна промяна”. Неоспорими плюсове са абсолютната безвредност, комфортът по време на процедурата - чувства се само леко затопляне, което действа релаксиращо, както и трайните резултати, при условие че спазвате съветите на дерматолозите. (Май ще се наложи да се откажа от любимия шоколад.) Плюс ненадмината по гладкост кожа, непостижима при класическата липосукция, при която неравният релеф е неизбежен. Апаратът се справя и с „биреното коремче“, което по принцип трудно се поддава на въздействие, и е реална алтернатива на абдоминопластиката. 


Процедури с VelaSmooth се правят в престижни центрове като:

Aesthe Clinic - София,
бул. Г.М.Димитров 75, ет. 7, х-л Вега,
тел.: 02 / 961 60 06

Medica Аеsthetica - София,
ул. Академик Стефан Младенов 80
(срещу арката на Спортната академия)
тел.: 02/ 961-58-55, 0885 819 434

Derma Line - София,
бул. Черни връх 22,
тел.: 02 / 963 15 10 и 0898 45 34 90

SkinLine - Варна,
ул. Княз Борис I 53,
тел.: 052 / 614 914 и 0886 / 614 714


Официален дистрибутор на VelaSmooth за България: Датом 100 ООД, София, бул. Д.Цанков 31А, 0878/155 560

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР