Absolutните желания

Желанията са белязани с червено – цвета на страстта и на сърцето

14 December 2008

фотография bliss
арт директор биляна хинова
асистент бианка веселинова
сценография ева венто
асистент сценография полина трампова
стайлинг лиляна гергишанова
асистент стайлинг василен милков
грим мария илиева
коса стефан дьолайе
модел глория, ивет фешън


Изтъкана съм от желания. Желанието да имам дете. Желанието да избягам от всичко, включително от детето. Да се наспя най-сетне. Да се разпилея в най-щурия купон. Да купя всичките обувки, които харесвам.

Желанията ми ме следват като absolutно невидим шлейф и дори когато говоря за кариера, желанията ми шепнат на свой собствен език. Като: умирам за шоколад, но какво правя с диетата? Или: скъпи, искам да си с мен точно сега, а не тази смешна фотография на бюрото ми. Кариера ли? Не, просто искам някой най-сетне да ме разбере, да ме погледне в очите и да ме разбере. А понякога и: трябва ми секс, веднага!

В моя absolutен свят желанията са белязани с червено – цвета на страстта и на сърцето. Не трябва да ги обяснявам, не искам да се извинявам за тях, просто ги следвам. Следвам червения цвят, защото знам, че сърцето има доводи, които разумът не познава.

Следвай червения цвят...

EVA благодари за съдействието на Чакрини, производител на мебели и интериорни аксесоари, магазини за интериорен текстил Home Studio, магазин за декорации Incity и фирма Вамко, официален вносител на бои и лакове Sikkens и Levis

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР