Lisca и моделите бельо бестселъри, които поглеждат към бъдещето

Новата линия Essentials представя модерна трансформация на известни бестселъри с няколко добавени подобрения в отговор на нуждите на съвременните жени

eva.bg 04 October 2024

Все повече брандове се фокусират върху устойчивостта, благосъстоянието, приобщаването и дълголетието, като част от грижата за нашата планета.

Lisca също прегръща тази тенденция и представя новата си линия дамско бельо Essentials.

В Essentials са включени любими бестселъри на марката, но показани по нов начин. Това е постигнато с помощта на нововъведения, които ще отговорят не само на изискванията на планетата и императивите на нейното бъдеще, но и на нуждите и начина на живот на съвременните жени.

Качество, функционалност, удобство и красив дизайн. Вече 70 години Lisca създава дамско бельо, стремейки се да обедини тези ключови характеристики в колекциите си. Новата линия Essentials, обхващаща базовите бельо артикули, които всяка жена има в гардероба си, ще бъде редовно актуализирана в бъдеще. Защото животът и бъдещето са това, което пишем ден след ден, година след година. И най-хубаво е, когато го правим с вдъхновение и интелигентно.

Рециклирана дантела, микроматериал и усещане за невидимо бельо

Новата серия Opal е изработена от рециклирана дантела и микроматериал. Дизайнът е женствен, функционален и елегантен, с акцент върху по-малко видимите финиши на бельото под дрехите благодарение на геометрична дантела с гладко покритие и креативна изработка.

Специалният дизайн на сутиена с подплънки в задната част елегантно поддържа нежната кожа и на гърба, като допринася за допълнителен комфорт и приятна полирана визия. Подплатеният сутиен без банели с изтънчен графичен вид дава усещане за мекота, сигурност и удобство.

Цветовете при Opal са класически и неутрални, задължителни за гардероба на всяка жена.

Нови цветове

Наред с черно, розово и нюд, се появява и един нов цвят. Виждаме го при серия Evelyn – цикламено розово. Нюансът е изключително женствен, топъл и неустоим, придавайки на сутиена и бикините още по-жизнено настроение.

#Underwear-Outerwear

Тази тема се интерпретира от доста брандове в последните години, а при Lisca сега е представена в комбинация с тенденцията #ActiveIntimates. Модерната жена има активен начин на живот и обича функционалността, но не за сметка на ефектния външен вид. Ето защо с радост би посегнала към бельо, което може да се носи и самостоятелно благодарение на съобразен с тази идея дизайн.

Удобното бельо от серия Lifestyle e изработено от мека рипсена материя и тюл, с много тънки лепени покрития. Подходящо е не само за активен отдих, но и за онези моменти, когато се отдаваме на dolce far niente. Женствената спортна елегантност е многофункционална, а сутиенът изглежда като топ, който може да се съчетае интелигентно със street style визия.

Трябва да споменем и новия тип поддръжка, която се осигурява от сутиените без банели (с чашки от мека пяна). Тези модели и дизайни са подходящи за различни типове тяло. А сутиенът lounge дори има подвижни чашки. 

В Essentials влизат още сериите с красиви женски имена Alegra, Bella, Emma, Grazia, Happyday, Ines, Ivonne, Jane, Kaia, Laura, Lucy, Manja, Maya, Victoria.

Вижте снимки в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР