В мускулите е разковничето

Wonder Face е най-новата антиейдж технология, съчетаваща традиция и иновация, революционна терапия, която запазва младостта и естествените черти на лицето.

Люба Вангелова 23 September 2024

Снимка: skin line

Wonder Face е най-новата антиейдж технология, съчетаваща традиция и иновация, революционна терапия, която запазва младостта и естествените черти на лицето. Специалистите в клиники Skin Line знаят много добре нейните предимства.

Ефект от 3 часа спорт  
Преди Wonder Face беше Wonder Sculpting, технологията, която клиники Skin Line предлагат от над 2 години. Тази процедура за мускулна стимулация третира едновременно различни зони – бицепс, корем, паласки, седалище, предни и задни бедра, в рамките на 25 минути. За този интервал се извършват над 52 000 мускулни контракции, равни на над 3 часа спортуване в залата. Като нервно-мускулните емисии постигат ефекти, максимално наподобяващи тези от истинската тренировка – кардио-васкуларна стимулация, изпотяване, отделяне на ендорфини.

„Тренировка“ за лицето
Подобна процедура, която „променя играта“ по отношение на външния вид на лицето, е новият Wonder Face, с който отскоро клиники Skin Line допълниха портфолиото си. За 25 минути тя не само пренася патентованите нервно-мускулни емисии в лицевата мускулатура, но извършва безболезнен и неинвазивен лифтинг и възстановяване на загубените обеми в цялото лице. Wonder Face третира чело, скули/бузи и двойна брадичка, като прави лицето по-изваяно, по-стегнато и тонизирано. Освен това подпомага ефекта на термалните дилъри и ботокса.

Неоспоримите предимства
Wonder Face разкрива естествената красота и младост без инвазивна намеса. Процедурата помага за дефиниране на лицевия контур, двойната брадичка изчезва, текстурата на кожата е видимо подобрена, а загубените обеми в средната част на лицето са възстановени. Мощната биполярна радиочестота в технологията стимулира синтеза на собствен колаген и еластин в кожата и намалява фините линии и бръчките. И нещо интересно – Wonder Face помага при бруксизъм, тоест лесно може да се отървете от скърцането със зъби нощем, благодарение на правилното релаксиране на лицевата мускулатура.
Резултатите са видими веднага след първата процедура, но за да бъдат трайни, препоръчително е да предвидите 6-12 процедури, разпределени по два пъти седмично.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР