Ново пространство за красотата

Факт е, че в най-добрите естетични клиники днес в България работят лекари на световно ниво и разполагат с най-прогресивната апаратура. Сред тях е и „Хил Клиник“

Люба Вангелова 20 September 2024

Факт е, че в най-добрите естетични клиники днес в България работят лекари на световно ниво и разполагат с най-прогресивната апаратура. Сред тях е и „Хил Клиник“.

А новината, с която изненадва пациентите си, е, че към локациите ù е добавена още една – Нов Дерма център Хил Клиник на ул. „Христо Матов“ 29.

В красивото пространство, освен нова елегантна визия, откриваме обновено оборудване, нови апарати за процедури за лице и тяло. А за максимално удобство на посетителите клиниката разполага с 8 паркоместа.

д-р Елеонора Валянова, естетичен дерматолог в Хил клиник: „Тук съм по-вдъхновена и мотивирана от всякога да творя красота. Съчетанието на най-съвременните технологии и просторните елегантни пространства ми дава увереността, че ще мога да предложа на пациентите си не просто естетични процедури, а изживявания, които ще преобразят живота им.“

Естетическо удоволствие в Нов Дерма център Хил Клиник

Авторският подход на всеки естетичен лекар се отличава с комбинация от опит, умения, талант и вкус. В Нов Дерма център Хил Клиник високите естетически критерии са видими още с влизането в елегантното пространство на ул. „Христо Матов“ 29.

Умерената цветова палитра с нюанси на бежово и сиво ни прегръща от първия миг и предразполага към моментално отпускане в комфортните кресла в светлото и тихо фоайе. Минимализъм и естествена красота излъчва всеки детайл на интериора – циментовите масички, текстурата на стените, уханието на цитруси и краставица, носещо се от каните с вода, приглушената релаксираща музика.

Дори и само с интериора си тази естетическа клиника вече създава сетивна концепция за добър живот.  
За да бъде биологичната ни възраст по-малка от тази в паспорта, най-важно е да поддържаме ресурсите на тялото. Попадайки в Нов Дерма център Хил Клиник, попадаме в зоната си на комфорт. Тук философията „без възраст“ е подкрепена и от СПА зона – необходимо удоволствие за усилване ефекта от естетичната грижа и за поддържане на психическото и физическото здраве.
Интериорът е заявка и отражение на високите стандарти на професионализма в „Хил клиник“.

следваща страница »
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР