Брад Пит и Джордж Клуни с половинките си

eva.bg 02 September 2024

Снимка: getty images/guiliver

Брад Пит и Джордж Клуни пристигнаха във Венеция за премиерата на новия им филм „Wolfs“.

Всички очакваха с нетърпение идването им на фестивала поради няколко причини, които обаче до голяма степен нямат нищо общо с филма им.

От една страна беше дали ще се срещнат Брад Пит и Анджелина Джоли, която също дойде във Венеция два дни по-рано, за представянето на филма си „Мария“.

Е, организаторите се постараха да направят програмата на фестивала така, че да избегнат това конфузно и за двамата актьори събитие.

От друга страна всички обичат появата на половинката на Джордж Клуни пред фотографи. Амал винаги е елегантна, ослепителна, впечатляваща и заставайки редом до съпруга си, двамата са еталон на перфектната холивудска двойка.

Семейство Клуни сбъдна тези очаквания и снощи стъпиха на червения килим във Венеция в цялата им прелест. Тя бе в рокля на Atelier Versace и изглеждаше зашеметяващо. Вижте ги в галерията ни.

Другият още по-важен момент, свързан с присъствието на Пит и Клуни във Венеция, бе свързан с новата половинка на Брад.

И, да, за първи път той официално застана пред фотографите с новата си любима - Инес де Рамон. Вижте ги в галерията ни. А това означава, че нещата между тях са достатъчно сериозни, за да си позволи холивудският актьор да я представи пред света като своя любима.

Инес е модел, занимава се с бижута и дизайн. Тя е бивша съпруга на Пол Уесли, познат от сериала „Дневниците на вампира“. За първи път за връзка между Инес и Брад се заговори през ноември 2022, когато те бяха видени на концерт в Лос Анджелис.

Вижте снимки от събитието.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР