Клаудия Шифър на 54 и неизчезващата красота

Живот в снимки

eva.bg 25 August 2024

Снимка: getty images

Честит рожден ден, Клаудия!

Супермодел на 90-те. Редом до Наоми Кембъл, Синди Крауфорд, Линда Еванджелиста, Кристи Търлингтън.

Актриса. Съпруга и майка. Жена, която не остарява. 

Да, актриса. Със сигурност си я спомняте на финала на „Наистина любов“. Героят на Лиъм Нийсън си я пожела и тя му се сбъдна, най-кратко казано.

Но не за този филм ще говорим днес, още повече че е рано за него, защото обикновено се върти от повечето тв канали около Коледа.

Клаудия Шифър беше увековечена като Барби за 50-ия си рожден ден. Занимава се с различни благотворителни каузи, посланик е на УНИЦЕФ за Обединеното кралство.

През есента на миналата година се завърна на модния подиум, дефилирайки за Versace на Седмицата на модата в Милано.

Снима се за корицата на италианския Vogue без дрехи през 2019 г., a през март тази година се появи на корицата на германския Vogue... с котарака си Чип, който е водила със себе си и на червения килим.

Чип всъщност е звезда, участва във филма на Матю Вон „Argylle“, в чийто каст са Хенри Кавил, Дуа Липа, Сам Рокуел.

Клаудия Шифър държи рекорда за модел с най-много корици на списания, повече от 1000.

През 90-те Клаудия Шифър имаше връзка със световноизвестния илюзионист Дейвид Копърфилд. Появява се на сцената като негова асистентка за първи път през 1993 г. Заедно са шест години.

През 2002 г. се омъжи за британския продуцент и режисьор Матю Вон, с когото имат три деца.

Супермоделът казва, че днес е много по-уверена в себе си, отколкото преди, и това до голяма степен е благодарение на децата и на съпруга й.

В галерията ни сме събрали богата колекция от снимки на Клаудия Шифър, които проследяват живота й (ще я видите и като майка), кариерата и срещите й с личности като Лагерфелд и Валентино, както и неизчезващата й естествена красота през годините.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР