Нели Ангелова: Не думите, а делата са важни

20 June 2024

Снимка: Слав & Хубен

Една вдъхновяваща жена, на чието приятелство, подкрепа и прекрасни партньорски отношения се радваме в екипа на EVA, днес има специален празник.

Нели Ангелова, която повече от 30 години е част от семейството на „Нестле“, е човек на действието, с любопитство към света, с интерес и усет към изкуството, с харизмата да събира съмишленици и приятели около себе си.

Нели бе един от специалните участници в проекта ни „Силата да вдъхновяваш“. Тогава я попитахме откъде черпи тази сила, а тя ни отговори: „Пътят е труден, изисква много качества, най-важното е да не се предаваш – никой не ти гарантира дали и кога ще стане нещо. Силата ми идва, като се обърна назад и видя постигнатото и хората, които са участвали в процеса – някои са станали самостоятелни лидери, решили са собствени житейски казуси. Пак ще кажа „дела трябват“, делата ни правят „по-“ – по-умни, по-опитни, по-изградени.“

Пожелаваме й да е все така вдъхновяваща като в този разговор за EVA, който може да прочетете тук: Нели Ангелова: Аз съм човек на екшъна.

"Мисля, че истинското предизвикателство пред съвременните жени е как да бъдат истински добри в мултифункционалността си. Добавяме нови територии в живота си, ставаме партньор, после съпруга, после майка, кариерата върви паралелно. Добавяме, но не махаме, в общия случай. Навсякъде искаме да сме топ и нищо по-малко. И тук е въпросът как? В основата на успеха да си топ мултифункционер е вътрешният мир и баланс. Да си наясно точно какво искаш, да подредиш приоритетите, които могат да се променят, и да си удовлетворен от това, което постигаш."

 

1 КОМЕНТАР
1
4apfriot
21 June 2024, 12:44

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

ТВОЯТ КОМЕНТАР