глам на фона на драма

Във всяко момиче е скрита по една дива. Въпросът е как да я извадите на светло. Рецептата е проста: малко елегантност, много рок и щипка мистика. Завеса! Спектакълът започва.

Свобoда Сидерова 02 September 2009

стайлинг биляна хинова грим мария илиева коса калина арабаджиева за Kalo модел луиза григорова, ивет фешън


сдържана елегантност
so grace

източник на вдъхновение: истинската лейди. Ще ви се наложи да оставите рокличките в стил baby-doll и розовите обувки с панделки. Лекомисленото поведение отстъпи на универсалната женственост. Много кинозвезди от близкото минало се опитваха да имитират класа, но тя бе запазена марка на принцесата на Монако - Грейс Кели.
на сцената: идеален баланс между перфектно очертаните в карминено или неоново-алено устни, аристократичния тен и класическия вечерен макияж на очите (очна линия и ултра дълги мигли). Визията е провокативна, но не откровено сексуална, а по-скоро хладно сдържана и изтънчена.
зад кулисите: без контурен молив за устни няма да минете, още повече, че отново е актуален. С него внимателно очертайте горната устна и леко увеличете долната. На блондинките ще им върви спирала и очна линия в шоколадов нюанс. Подобни изкушения предлага Clinique.
 
агресивна сексапилност
glam rock & heavy metal
източник на вдъхновение: концертите на Guns N'Roses или David Bowie. Представете си куфеещата тълпа, невероятния драйв на сцената, дерящите се пред микрофона рок-динозаври и сексапилните им мацки. Твърде hard. Не, дизайнерите ни връщат отново към бунтарския шик и гламурния rock-n-roll на 70-те.
на сцената: черното не е абсолютен монополист при очите. Блестящите сиви сенки или сребърният молив във вътрешния ъгъл на окото са ретрофутуристични. За сметка на това устните са „недокоснати". Внимание привличат веждите. Правата линия е резултат от залитането по готиката.
зад кулисите: при очите използвайте техниката „банан" - с течна очна линия очертайте гънката на горния клепач и защриховайте площта с мек молив и сенки. N.B. Опушените в черно очи подчертават недостатъците на кожата. Така че, запасете се с качествен коректор и покривен тонален крем.
 
интригуваща мистика
демонична нимфетка

източник на вдъхновение: нощта. Време, когато двата свята се сливат в едно и духовете плъзват. Какъв е този кошмар? Мулти филмчето на Тим Бъртон „Булката труп". „Всички да излязат на светло" повеляват John Galliano, Alexander McQueen и Jean Paul Gaultier. Любителките на неочакваните решения ще са във възторг.
на сцената: бледа кожа и поглед, зареян в отвъдното. Мистиката се дължи на играта на сенките (гънката на горния клепач и долния са опушени в лилаво, а горният клепач и вътрешният ъгъл на окото - в бяло) и устните, които изглеждат изпохапани до кръв. Акцент са посипаните със скреж мигли.
зад кулисите: нюансирате основния цвят, като използвате бялата перлена пудра в сенките на Helena Rubinstein. Вместо бяла спирала, използвайте базата от двойната спирала на L'Oreal. На предварително обезцветените устни с фон-дьо тен или червило nude „пуснете" капка „кръв" в средата с блясък във винено или бордо.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР