В новия брой на EVA

17 June 2024

Снимка: Костадин Кръстев-Коко

Изящна, с много красива усмивка, магнетични кадифени очи и балансирано излъчване на вибрираща енергия и чувство за хармония – Евелин Костова създава магията на юнската ни корица.

Младата актриса има зад гърба си вече върволица от роли – в телевизионни продукции, в киното, в театъра. Ивон от „Съни Бийч" е едно от знаковите ѝ превъплъщения. Евелин разказва пред EVA за цената на сбъднатите мечти и за сложния, но щастлив триъгълник, в който е организиран животът ѝ.

Телефонът в ръката ѝ е телефонът с камера №1 в глобалната класация на DXOMARK - Huawei Pura 70 Ultra - неизменна част от ежедневието и модните аксесоари на актрисата. С идеята си за движение напред, така наречения Forward Symbol Design, той напълно отговаря на натюрела й. Ще се убедите от разговора с нея в новия брой на EVA.

И още в броя, с който празнуваме началото на лятото и удоволствието от сладкия живот:  

Ще го откриете в пътешествията и грабващите разкази от първо лице за опалените земи на Африка, за парижките сенчести музеи и техните изненади преди Олимпиадата, за най-хубавия гръцки плаж, за бавното живеене в Измир, Урла и Алачатъ.

Ще усетите сладкия живот и в очарователната Casa Maria, и в нашия Прованс, там където черешите са най-вкусни.

Ще ви срещнем с човека, който казва, че „Не трябва да търсите романтична любов, трябва да търсите хора от вашата планета. Това ще донесе повече смисъл в живота ви“ – Янис Манакос, управляващ създадената от него агенция Huts Group, един от най-успешните играчи на полето на рекламите. Ще го видим в пресечната точка на бизнеса, изкуството и лайфстайла.  

Ще разберете…

Как се сбъдна мечтата на актрисата Карла Гуджино да играе иконата Вивиан Лий. Причината далеч не са само зелените йочи.

А също и как филмът Young Woman And the Sea, посветен на Труди Едерле, първата жена, преплувала 34 км от Ламанша, е свързан с България.

Създадена специално за EVA, черно-бялата фотосесия на Валери Григоров - каскадьорът с лъвско сърце и дисциплина на истински воин, момчето, което танцува живота, любовта и опасностите с финес - грабва вниманието и несъмнено засилва въздействието на откровения разговор с него.

Ще видите как остаряват някои легенди. Помните ли еротичния култов филм „Емануела“? Стана на 50. Все още ли е толкова еротичен, или вече е и малко смешен?

Ще се потопите в тъмните водовъртежи на една от най-странните любовни връзки - между непоносимото бедствие, противоречивия и мегаталантлив Фасбиндер и акрисата с ангелска русокосо-синеока красота Хана Шигула.  

Ще отговорим на някои колебания и важни въпроси около слънцето, красотата и младостта.

А модната сесия… Тя е мистериозна и вдъхновена от фазите на Червената луна.

Как би могло да е иначе, след като е юни?!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by EVA magazine (@eva_magazine)

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР