Мария Бакалова се среща с български фенове

Холивудската знаменитост ще бъде специален гост на фестивала Aniventure Comic Con, който ще се проведе на 6 и 7 юли в Интер Експо Център

13 June 2024

Снимка: Слав & Хубен

Най-големият фестивал за поп култура у нас Aniventure Comic Con посреща актрисата Мария Бакалова.

На 6 юли феновете на звездата, която бе номинирана за Оскар през 2021 и мина по червения килим в Кан преди няколко седмици, заради ролята си на Ивана Тръмп, ще имат възможност да се запознаят с нея на живо.

Мария ще има специален панел на главна сцена, а след него ще отдели време за всеки желаещ за снимка и автограф в специална зона в Зала 4. Ще бъде спазено изричното ѝ желание, да няма допълнителен билет за нейния Meet & Greet, но притежателите на ULTRA билети ще могат да се възползват с предимството да бъдат сред първите, които ще се срещнат с талантливата актриса.

Мария Бакалова набра популярност покрай ролята си в Борат 2, а след това попадна и във вселената на Marvel, ставайки част от „Пазителите на Галактиката“ 3. Последният покорен връх е ролята ѝна Ивана Тръмп във филма на Али Абаси „Стажантът“, а по време на панела на сцената ще отговори на всички въпроси на публиката за тези проекти.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР