Плажни богини с банските на Lisca

За жени със самочувствие и динамичен начин на живот

eva.bg 01 June 2024

Отправяме нетърпелив поглед към морето, плажа, безгрижието, слънцето, ярките цветове, аромата на кокос...

Този наш поглед биха могли да го отклонят само няколко чифта красиви женствени бански, но така или иначе те идват с нас. За да се превърнем в елегантни и изкусителни плажни богини. Даваме официален старт на лятото!

И за да не забравим, докато разглеждаме с наслада колекциите бански костюми на Lisca за лято 2024, казваме го още сега: подарък плажна роба към всеки закупен бански от новата колекция на Lisca получавате в периода от 1 юни до 30 юни.

Ще се опитаме да направим избора ви по-лесен, като ви разкрием интересни подробности за трите линии бански: Lisca Cheek, Lisca Fashion и Lisca Selection. Какво е отличителното за всяка една от тях, какви цветове и дизайни включват и как ще се почувствате облечени в тях? Четете надолу.

Бохо шик с Lisca Cheek

Естественият порив към движение и пътешествия, както и новите ваканции, съчетаващи работа, почивка и удоволствия, са вдъхновението за банските костюми в Lisca Cheek. Да, говорим за всички онези дигитални номади и умението им да правят това, в което са най-добри, от абсолютно всяко място. И ние сме такива.

Моделите са предназначени за жени с приключенски дух, които обичат естетиката на #RetroResort. Прегръщайки желанието за ободряваща енергия, Lisca Cheek идва в ярки цветове, леки и усмихващи бохо дизайни и класически ретро силуети.

Серия Kavala със своя пейсли десен в коралово или синьо създава усещане за свобода. Прозрачните плажни облекла с многоцветен зигзаг завършват стайлинга подобаващо. Едноцветните модели Las Vegas в розово или циан (синьо-зелено) привличат вниманието със секси дизайн и се вписват дръзко в бохемската естетика.

Допаминов бум с Lisca Fashion

Енергизиращите ярки нюанси на Lisca Fashion повдигат настроението. Оранжевото, жълтото и червеното са идеални за #DestinationDressing, вдъхновени от допаминовия тренд в модата.

Сериите бански Malawi, Normandie, Olympie и Palma са създадени за модерната жена с активен начин на живот. Дигиталният омбре принт в банските костюми и плажните облекла от серия Olympia, подсилен с интензивен цвят, пресъздава визуалната и емоционална наситеност на залезите. Обичаме залезите край брега!

Серия Malawi е изработена от специален раиран жакард в пристрастяващия colour-block стил. Кройките и дизайните са изчистени, за да се постигне изящност. Всички стилове са много минималистични и елегантни, същевременно обаче излъчват гореща, енергийно заредена лятна атмосфера.

Романтика и екзотика с Lisca Selection

Модерният силно въздействащ ярък кайсиев цвят със студен сребрист оттенък в ретро вдъхновената серия бански костюми Iceland внася сладка, закачлива свежест. Другата цветова опция от серията Iceland, неутрална геометрия в черно и слонова кост със златист оттенък, носи жадувано винтидж усещане.

Серия Japan в дигитално трансформиран екзотичен флорален принт, реализиран в студено синьо и магента или зелено и кайсия, залага на безупречни форми и привличащи окото детайли като перли и волани, които подчертават женствеността и добавят щипка романтика.

Серия Japan плажни облекла в малахитово зелено и галактическо синьо е удобна, елегантна и перфектна за курортно облекло. Меката структурирана материя на райета предлага множество опции за стайлинг не само край морския бряг, но и в града.

Повече модели разгледайте в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР