Бляскаво парти за рождения ден на Ivet Fashion

eva.bg 23 May 2024

С бляскаво парти най-успешната агенцията за модели Ivet Fashion отпразнува 30-тия си рожден ден.

Импозантното пространство на клуб The1Exclusive беше препълнено с гости, партньори и приятели, сред които списание EVA има удоволствието да е.

Модели, свързани с различни периоди от историята на агенцията, работили и работещи за нея, долетяха от различни точки на света, където имат ангажименти към брандове и дефилета, специално за рожденденското парти. Точно в 10 часа на сцената се качи създателката на агенцията Ивет Григорова, за да честити юбилея.

С кратко бекстейдж видео на огромната плазмена стена гостите се пренесоха на снимачната площадка на майската корица на списатие EVA, украсена с 30 лица на 30-те бляскави години.

Преди на сцената да бъде внесена рожденденската торта и сред бенгалски огньове моделите и екипът на агенцията да духнат свещичките, беше показан и тийзър на филма, който очакваме с голям интерес. В основата на създаването му е тандемът Слав&Хубен (фотографи, стилисти и наши модни редактори). Филмът ще разкаже историята на модата, моделинга, разбирането за красотата и трансформацията на вкусовете у нас през последните 30 години - преди и след социалните мрежи.

Празникът на отстояващата пред предизвикателствата на времената красота продължи със заразяващата енергия на изпълнителя Gabriel Gueye. Една прекрасна клубна нощ, която би била достойна за блясъка на всяка световна столица.

1 КОМЕНТАР
1
martaturqu
24 May 2024, 14:41

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

ТВОЯТ КОМЕНТАР