Ричард Гиър и любовта, без която не можем

eva.bg 23 May 2024

Снимка: getty images/guiliver

Няма случай, в който Ричард Гиър да застане на червения килим с половинката си Алехандра Силва и това да не се превърне в показно за романтика, любов, отношение.

74-годишният актьор и по-младата с 30 години от него Алехандра опровергаха всички скептици и зложелатели, които предричаха бърз край на връзката им. Двамата сключиха брак през 2018 година, а 41-годишната красавица го дари и с две прекрасни момчета, които са на 5 и на 3 години.

Любовта им е силна, а връзката стабилна. И това пролича от поредната им изява на червения килим – този път на кинофестивала в Кан.

Целувки, прегръдки, ръка за ръка, подкрепа – те бяха там един за друг. А the look of love бе навсякъде.

Вижте ги в галерията ни.

Аз съм най-щастливият човек на света. И как да не съм?! Женен съм за красива жена, която е умна, чувствителна, отдадена, забавна, търпелива, която знае как да прощава, която е невероятна готвачка и прави най-добрите салати на света“, заяви преди време Ричард Гиър по повод настоящата половинка в живота му - Алехандра Силва.

Двамата се запознават, когато той отсяда в семейния хотел на фамилия Силва. По това време Алехандра е в процес на развод, а той е толкова запленен от чара й, че след няколко престоя в бутиковия семеен хотел, не спира да изпраща цветя, докато тя не се съгласи да излезе на вечеря с него. Останалото, както казват, е история.

Ричард Гиър беше в Кан за представянето на новия си филм "Oh, Canada", в който си партнира с Ума Търман. Тя също дойде за премиерата. Снимки ще откриете в галерията.

1 КОМЕНТАР
1
martatur
24 May 2024, 14:42

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

ТВОЯТ КОМЕНТАР